Connect with us
Cât câștigă Dorian Popa din YouTube. Suma este colosală și nimeni nu s-ar fi gândit la atâția bani

Vedete

Cât câștigă Dorian Popa din YouTube. Suma este colosală și nimeni nu s-ar fi gândit la atâția bani

Dorina Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, care se bucură de mare succes încă de la începutul carierei sale. Totuși, în ultima vreme, a devenit și mai cunoscut datorită YouTube-ului. El este vlogger, iar canalul lui este urmărit de mai bine de 2 milioane de fani. Datorită acestui fapt, el încasează sume colosale și are un venit extrem de mare lunar, cu care duce o viață lipsită de griji, la care mulți nici nu visează.

Dorian Popa câștigă și 100.000 de mii de dolari lunar

Pe lângă faptul că este un artist cunoscut, Dorian Popa are mare succes și cu canalul său de YouTube. Deși la început nu s-ar fi gândit că va ajunge la un asemenea nivel, cântărețul postează acolo foarte des și se bucură acum de sprijinul a peste 2 milioane de fani care îi urmăresc videoclipurile și îi apreciază mult munca.

Totuși, nimeni nu s-ar fi gândit, nici măcar Dorian, că va face cu adevărat o meserie din YouTube și această platformă îi va deveni chiar și sursă de venit, dar nu orice fel de venit, pentru că este vorba aici de sute de mii de dolari.

Sincer ca întotdeauna, Dorian Popa nu a ezitat să vorbească despre ce sume încasează de pe urma YouTube-ului. Astfel, artistul a precizat că se câștigă foarte bine din acest domeniu și, dacă ești puțin descurcăreț și te mai cheamă și Dorian Hâtz și stai bine la colaborări și publicitate, ajungi chiar și la 100.000 de dolari în doar o lună.

”Din vizualizări faci între 7.000 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită, poți să te duci între 20.000 și 40.000 de euro pe lună. Deci plus vizualizările, te duci undeva între 30.000 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer.”, a declarat Dorian Popa.

Dorian Popa și-a schimbat numele

Dorian Popa este o apariție excentrică și face tot ce poate pentru a mai câștiga fani și pentru a ieși în evidență. El își respectă urmăritorii de pe YouTube și acceptă orice provocare pe care aceștia i-o sugerează. Astfel, el a acceptat să-și schimbe numele. Deși pare nebunesc, se numește acum HÂTZ, replică ce l-a făcut celebru de-a lungul timpului.

„Popa Dorian Laurentiu, cu domiciliul în județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, se arată în Monitorul Oficial.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top