Connect with us
Câtă avere i-a lăsat Ionela Prodan, fiicei sale Anamaria. Peste 80 de milioane de euro

Vedete

Câtă avere i-a lăsat Ionela Prodan, fiicei sale Anamaria. Peste 80 de milioane de euro

Ionela Prodan a fost una din cele mai de succes artiste de muzică populară din România. Vedeta i-a lăsat fiicei sale Anamaria Prodan o moștenire de peste 80 de milioane de euro, din totalul averii sale care s-a împărțit egal între frați. După cum chiar ea declara din averea moștenită, dar și din afacerile sale cu transferuri de fotbaliști a reușit să adune o avere consistentă. Motiv pentru care își permite luxul în care trăiește.

Anamaria Prodan a fost prima care a știut că mama sa a murit

Noi detalii despre boala care i-a curmat viața Ionelei Prodan. Ce s-a întâmplat în ultima lună din viața cântăreței cu Anamaria

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani din cauza cancerului pancreatic, iar acum încep să iasă la iveală mai multe amănunte despre ce s-a întâmplat cu ea.

Anamaria Prodan și Ionela Prodan au fost foarte apropiate, pe patul de moarte ea a avut grijă ca nimic să nu-i lipsească mamei sale în ultimele zile de viață. HUFF a anunțat decesul artistei în exclusivitate, iar anunțul a fost făcut public de familie abia la două zile după contestatul nostru articol.

În zecile sale de interviuri și chiar și în reality show-ul pe care l-a prezentat la Antena Stars și Euforia TV, Anamaria Prodan amintea des de mama sa și de certurile lor, fiind firi extrem de diferite, dar se calmau rapid pentru ca mereu ceda una dintre ele.

Fiind aproape, cealală fiică fiind stabilită în America, Anamaria Prodan a fost cea care s-a îngrijit de mama sa și artista a considerat că merită să moștenească mare parte din avere.

Sora sa nu a avut nimic de comentat, fiind o familie unită și știind că fiica cea mică o duce la cei mai buni doctori și-i oferă cel mai bun tratament.

Pe lângă averea lăsată de mama sa, Prodanca mai încasează și acum drepturile de autor ce-i revin în urma difuzării de către televiziuni sau radiouri ale melodiilor sale.

Daniel Anton este jurnalist cu experienta de 10 ani in domeniu, specializat pe zona socială și eveniment

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top