Connect with us
Cătălin Botezatu în lacrimi: „Poate că noi nu am făcut destul. Nu știu ce să vă mai spun”

Vedete

Cătălin Botezatu în lacrimi: „Poate că noi nu am făcut destul. Nu știu ce să vă mai spun”

Ziua de 28 martie 2019 va rămâne una de doliu în lumea modei din României: Zina Dumitrecu a murit, iar vestea tristă i-a îngenuncheat de durere pe toți cei care au cunoscut-o și au lucrat împreună cu ea. Cătălin Botezatu a izbucnit în plâns când a vorbit în urmă cu puțin timp cu o echipă de jurnaliști despre moartea “Mamei Zina”.

“Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r.: Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește aici: Zina Dumitrescu s-a stins din viață în somn. Ultima zi din viața creatoarei de modă

Zina Dumitrescu slăbise 10 kilograme în ultimele luni

În cadrul interviului acordat luna trecută, Zina Dumitrescu a mărturisit că nu are poftă de mâncare și că adoră cartofii prăjiți. Vezi AICI cum arăta Zina Dumitrescu în tinerețe. “Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… (…). N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă”, a spus Zina Dumitrescu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, prezentată de Cristi Brancu.

“În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului care i-a devenit casă Zinei Dumitrescu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top