Cătălin Botezatu în lacrimi: „Poate că noi nu am făcut destul. Nu știu ce să vă mai spun”

28.03.2019
Cătălin Botezatu în lacrimi: „Poate că noi nu am făcut destul. Nu știu ce să vă mai spun”

Ziua de 28 martie 2019 va rămâne una de doliu în lumea modei din României: Zina Dumitrecu a murit, iar vestea tristă i-a îngenuncheat de durere pe toți cei care au cunoscut-o și au lucrat împreună cu ea. Cătălin Botezatu a izbucnit în plâns când a vorbit în urmă cu puțin timp cu o echipă de jurnaliști despre moartea “Mamei Zina”.

“Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r.: Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește aici: Zina Dumitrescu s-a stins din viață în somn. Ultima zi din viața creatoarei de modă

Zina Dumitrescu slăbise 10 kilograme în ultimele luni

În cadrul interviului acordat luna trecută, Zina Dumitrescu a mărturisit că nu are poftă de mâncare și că adoră cartofii prăjiți. Vezi AICI cum arăta Zina Dumitrescu în tinerețe. “Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… (…). N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă”, a spus Zina Dumitrescu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, prezentată de Cristi Brancu.

“În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului care i-a devenit casă Zinei Dumitrescu.