Connect with us
Cătălin Cazacu începe cursa „Cash Taxi”

Vedete

Cătălin Cazacu începe cursa „Cash Taxi”

Show-ul concurs, care a cunoscut un succes uriaș în întreaga lume,  va putea fi vizionat, în curând, de telespectatorii români, numai la Kanal D!

Cătălin Cazacu va prezența, în curând, la Kanal D,  show-ul concurs „Cash Taxi”, un format internațional care a cunoscut un succes uriaș în toate țările în care a fost difuzat. Cătălin va intră în pielea unui taximetrist care își va răsplăti clienții cu bani, dacă aceștia îi vor răspunde corect unei serii de întrebări.

Pasagerii, oameni obișnuiți care urcă în taxi cu intenția firească de a ajunge la o destinație, vor avea surpriza să îl recunoască în postura șoferului pe Cătălin Cazacu.

Ei vor decide pe loc dacă intră sau nu în joc și, odată cursa începută, vor avea la dispoziție 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare.

Citește și: Cazacu, alături de noua iubită la mare?: „Visul meu…” Cum a surprins-o

 „Te urci în taxi și câștigi, nu plătești! Sunt întrebări la care poți răspunde fără să stai prea mult pe gânduri, e o joacă prin care poți ajunge la destinație distrându-te și câștigând bani în același timp!

Abia aștept să înceapă filmările, acestea se vor desfășura pe litoral! Dacă vedeți taxiul meu de lux, va rog să îmi faceți semn, veți avea parte de un șofer simpatic și generos!” , spune Cătălin Cazacu.

De unde vine aceste format

„Cash Taxi” („Cash Cab” – titlul original) este un format antrenant, foarte dinamic, în care umorul și surprizele de tot felul își fac loc cu ușurință.

A fost difuzat în peste 50 de teritorii , a obținut audiențe uriașe, dar și zeci de premii, dintre care amintim patru distincții Daytime Entertainment Emmy. În curând, show-ul va putea fi vizionat și de telespectatorii din România, la Kanal D!

Cătălin Cazacu e campion de motociclism viteză și fost concurent  la „Exatlon”. Este una dintre cele mai cuceritoare prezente masculine pe micul ecran, prin umor, autoironie, prezență de spirit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top