Connect with us
Cătălin Crișan, complet schimbat la 49 de ani. Cum arată el și tânăra sa iubită

Vedete

Cătălin Crișan, complet schimbat la 49 de ani. Cum arată el și tânăra sa iubită

Cătălin Crișan și tânăra sa iubită au fost o apariție de senzație la nunta lui Gabriel Cotabiță. Cătălin Crișan și Gabriel Cotabiță sunt prieteni de o viață și nu aveau cum să nu petreacă împreună un eveniment atât de important.

„Noi suntem prieteni vechi. Mă bucur tare mult că și-a luat inima în dinți și s-a însurat. Ce să le spun mirilor? Să fie sănătoși, să se bucure de acest pas important din viața lor.”, a spus Cătălin Crișan.

Sursa foto: wowbiz

Sursa foto: wowbiz

La nunta lui Gabriel Cotabiță, prietenul său, Cătălin Crișan nu a venit singur, ci însoțit. Din imagini se observă că deși s-a schimbat la cei 49 de ani ai săi, Cătălin Crișan este fericit, iar relația cu tânăra sa iubită pare să-i priască din plin.

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori

În 2009, Cătălin Crişan a divorţat de Lucia Bubulac după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, Daria şi Raris, care au rămas să locuiască împreună cu mama lor. La scurt timp după despărţire, artistul şi-a refăcut viaţa cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa, iar la sfârşitul anului 2010 au făcut cununia civilă. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut din nou tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria. În 15 noiembrie 2013, Crişan a divorţat şi de cea de-a doua soţie.

“Viaţa merge mai departe. Nu vreau să mă fac călugar, dar nu mă mai însor. Nu mă mai căsătoresc niciodată, am terminat pe viaţă şi nu zic că sunt sigur, ci sunt convins milion într-o sută că poţi să trăieşti cu cineva fără să ai acte. Experienţa mi-a demonstrat-o. Deocamdată sunt singur. Nu e aşa uşor să întâlnesc pe cineva, pentru că nu mai am încredere. Nu am devenit misogin, dar e perioada aceea când divorţul îţi clatină toată nădejdea. Părinţii mei mi-au zis «eşti major», ai 46 de ani, cum îţi construieşti viaţa, aşa o ai”, a declarat pentru Click!, Cătălin Crişan la scurt timp după cel de-al doilea divorț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top