Connect with us
Cătălin Moroșanu i-a găsit casă tânărului care a mers călare la maternitate la soția sa în Iași

Vedete

Cătălin Moroșanu i-a găsit casă tânărului care a mers călare la maternitate la soția sa în Iași

Cătălin Moroșanu a fost extrem de impresionat de tânărul ieșean care a mers călare la maternitate la soția sa sfidând orice interdicție.

Cătălin Moroșanu i-a găsit casă tânărului care a mers călare la maternitate la soția sa în Iași

O țară întreagă a fost emoționată de tânărul care s-a urcat pe cal și a mers călare prin tot Iași-ul. Plecase până la maternitate pentru a-și vedea noul-născut. Oprit de poliție în mijlocul orașului, a fost lăsat să meargă mai departe doar cu un avertisment.

În fond, cine se poate pune contra iubirii unui tată pentru copilul abia născut?

Numele celui care a ajuns viral pe internet este Sergiu Ciobotariu. Povestea sa a emoționat pe toți cei care l-au văzut. A explicat că a ales să meargă călare până la maternitate deoarece nu a găsit un mijloc de transport. El voia să îi ducă soției mâncare. A mai menționat faptul că a început construcția unei camere.

Dorința sa de a trăi în condiții decente alături de familia sa a fost auzită de Cătălin Moroșanu care s-a gândit să îl ajute. Deoarece lucrează cu ziua și astfel lucrările ar fi durat prea mult, luptătorul de kickbox i-a făcut o promisiune imensă. I-a promis că îi va face rost de o casă unde să trăiască alături de soție și cei 3 copii.

Acesta a postat pe Facebook o poză alături de familia și Sergiu. Aici a anunțat că vor avea o casă unde să trăiască fericiți și liniștiți.

Solidaritatea oamenilor schimbă vieți

„Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie. Îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii.

Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ.

Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul.

Astfel, după ce astăzi au semnat actele de vânzare-cumpărare, Sergiu și familia lui se vor muta de mâine și vor începe o viață nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași.

Fiindcă nu puteam să uităm de calul care l-a dus pe Sergiu la maternitate, acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei. O casă pe care noul proprietar nu are voie să o înstrăineze în următorii cinci ani. Mulțumesc Jon Păduraru și biroului notarial Iulia Păduraru pentru că ați acceptat să întocmiți actele pro bono, altfel ar fi însemnat costuri suplimentare.

O minune nu vine niciodată singură

Și pentru că în cont au mai rămas strânși de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), acești bani vor rămâne la dispoziția lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieți.

În aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din puținul lor, au arătat că românii sunt oameni puri și împreună putem reuși tot ceea ce ne propunem. Mă înclin în fața voastră, oameni buni. Sergiu vă mulțumește din suflet!”, a scris Moroșanu pe Facebook.

5 Comments

5 Comments

  1. Pingback: Zi specială pentru Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce mesaj i-a transmis soției lui, Georgiana – Stiri Video

  2. Pingback: Zi specială pentru Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce mesaj i-a transmis soției lui, Georgiana – Modish News

  3. Pingback: Zi specială pentru Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce mesaj i-a transmis soției lui, Georgiana - RomaniaTaraMea.com

  4. Nelutu

    2020-04-10T21:16:08+03:00 at 21:16

    Frumos gest!Dar,pentru intretinere trebuie bani,iar tiganasul se va pune pe procreere,doar din alocatii si tot felul de pomene primite de-a moaca de la stat,se poate trai foarte bine!

  5. Stejarel Patrana

    2020-04-10T13:38:08+03:00 at 13:38

    da’ sa faca si ei mai putini copii, daca nu au cu ce sa-i creasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top