Connect with us
Cătălina Ponor se căsătorește! Fotografie surprinzătoare cu superbul inel de logodnă

Vedete

Cătălina Ponor se căsătorește! Fotografie surprinzătoare cu superbul inel de logodnă

Cătălina Ponor a anunțat pe rețelele de socializare că a fost cerută în căsătorie. Celebra gimnastă are o relație cu Bogdan Jianu, care este cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

Cătălina Ponor se căsătorește! Fotografie surprinzătoare cu superbul inel de logodnă

Gimnasta a ales să împărtășească frumoasa veste cu toți fanii ei de e rețelele de socializare, așa că a făcut o postare cu inelul superb, bătut în pietre scumpe. „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Ristea Jianu!”, a scris Cătălina Ponor, sâmbătă, într-un mesaj postat pe Instagram.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt împreună din anul 2018 și au fost foarte discreți cu privire la relația lor. Mulți au criticat-o pe gismnastă, mai ales din cauza diferenței de vârstă dintre ea și viitorul ei soț. Cu toate acestea se pare că cei doi au o relație foarte fericită și în curând vor spune DA în fața altarului.

Bogdan a fost căsătorit înainte cu celebra cântăreață Julia Jianu. El a mărturisit recent că deși relația lui cu Ponor a început cu numai doi ani în urmă, ei se cunosc din anul 2006. Apropiații susțin că cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus  o persoană din apropierea celor doi pentru click.ro

Inelul primit de Cătălina Ponor

Inelul primit de Cătălina Ponor

Cătălina Ponor s-a retras din activitate în anul 2017, fiind una dintre cele mai mari gimnaste ale României. Ea este triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European.

 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top