Connect with us

Vedete

Catrinel Menghia a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Catrinel Menghia a născut, în zori zilei de luni, o fetiță perfect sănătoasă care se a numi Caroline Léon Di Lodovico. La scurt timp după naștere, Catrinel a postat și prima poză cu micuța pe rețelele sociale.

„Bine ai venit pe lume, copilul meu! Caroline Léon Di Lodovico ♥️ 25.02.2019 ⏰05.49 am”, a scris Catrinel Menghia în postarea de pe Instagram. In poză, fanii au putut vedea că vedeta a început deja să-și alăpteze micuța.

Catrinel Menghia a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul Citeşte întreaga ştire: Catrinel Menghia a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Catrinel Menghia a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul
Citeşte întreaga ştire: Catrinel Menghia a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Citeste tot despre: Catrinel Menghia, catrinel menghia copil, catrinel menghia familie, catrinel menghia italia
de Alexandra Albert 25 Februarie, 2019 – 11:28

Catrinel Menghia a început săptămâna cum nu se putea mai bine. Ea a născut o fetiţă perfect sănătoasă la o clinică din Italia. Bebeluşul a venit pe lume în această dimineaţă, la 05.49 şi deja mămica lui celebră a început să-l alăpteze la sân.

Lacrimi de fericire în familia actriţei Catrinel Menghia, care luni dimineaţă (25 februarie) a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, la o clinică din Italia, acolo unde locuieşte. Românca (32 de ani) este extrem de încântată, mai ales că îşi dorea de ceva timp să devină mămică. Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani, şi a făcut anunţul pe contul ei de Instagram.

Catrinel Menghia a dat vestea sarcinii când burtica era deja vizibilă

Catrinel Menghia este cât se poate de discretă cu viaţa ei privată. Românca şi-a dezvăluit târziu burtica de gravidă, când era deja însărcinată în 5 luni. Despre bebeluşul din burtică ştiau doar apropiaţii ei, care au şi păstrat foarte bine secretul. Toamna trecută, şatena a apărut la o gală într-o rochie elegantă din dantelă neagră care i s-a mulat perfect pe abdomenul de gravidă. Deşi a publicat imagini de la gala festivă la care a fost invitată de prinţul Albert de Monaco la Opera din Monte Carlo, românca şi-a ascuns sarcina pe reţelele de socializare. Imagini cu ea însărcinată au fost surprinse însă de fotografii străini. Ulterior, actriţa a început să dea detalii despre sarcină şi să se pozeze cu burtica la vedere.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top