Connect with us
Ce a ajuns să facă artista Corina Bud după ce a ieșit complet din viața publică

Vedete

Ce a ajuns să facă artista Corina Bud după ce a ieșit complet din viața publică

Corina Bud nu a mai apărut de multă vreme pe micile ecrane. Vedeta s-a retras din viața publică și foarte puțini sunt cei care mai au informații despre ea. Chiar dacă nu mai apare des la televizor, vedeta nu stă degeaba. A intrat în afaceri și a lansat primul single prin propria ei casă de discuri.

Ce mai face Corina Bud

Corina Bud este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România. În ultima vreme nu a mai apărut la televizor, însă vedeta nu stă degeaba. Și-a deschis propria casă de discuri și a și lansat un single prin intermediul acesteia.

După o pauză de trei ani, Corina a revenit cu o melodie nouă și a intrat în afaceri punând bazele unei case de discuri. În ceea ce privește piesa, artista spune că s-a născut dintr-o poveste personală și se numește – superstar.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a declarat Corina Bud.

Vedeta este recunoscută pentru dezinvoltura ei pe care o prezintă mai ales pe scenă. Albumul de debut al Corinei, Noi Doi a apărut în ianuarie 2004. De pe album a fost promovată o singură piesă, „Noi Doi” care a fost compusă de Marius Moga și Smiley.

Melodia a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100 devenind unul din cele mai de succes melodii ale ei. În 2009, Corina a lansat videoclipul melodiei One Two Three, iar în 2011 lansează videoclipul melodiei No Sleeping, făcută în colaborare cu JJ.

Corina a avut o relație de 20 de ani cu Nelu Bud, cu care a fost și căsătorită. Cei doi au împreună un băiat pe nume Robin. În 2016, Corina și Nelu s-au despărțit și au pornit pe drumuri diferite.

”Îmi petrec timpul cu Robin, băiețelul meu, atunci când nu sunt plecată. Cânt am concerte, el rămâne cu mama mea, și cu tatăl lui”, spunea Corina în 2017.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top