Connect with us
Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak la începutul săptămânii în curs. Bruneta posteză din ce în ce mai frecvent pe rețelele de socializare.

Vedete

Ce a făcut Adelina Pestrițu după despărțire: „Este ora 4 noaptea și…”

Deși Adelina Pestrițu s-a despărțit recent de Speak, bruneta nu pare foarte afectată de această rupere a relației. Fosta asistentă TV este foarte activă pe rețelele de socializare.

Ea a postat pe Facebook imagini de la o ședință foto pe care a făcut-o chiar în timpul nopții. „Este 04:13 minute (noaptea) si noi abia am terminat shooting-ul, insa nu ne simtim deloc obositi sau plictisiti pentru ca mereu gasim placerea si buna-dispozitie in tot ceea ce facem! Am langa mine o echipa minunata, care ma ajuta de fiecare data sa stralucesc si sa zambesc! In scurt timp va arat si rezultatul in urma proiectului de astazi! Va multumim ca sunteti alaturi de noi”, a scris Pestrițu pe Facebook.

Citește și: Speak a rupt tăcerea! A spus totul despre despărțirea de Adelina!

Citește și: Cum arată fosta iubită a lui Speak. Pe ea a lăsat-o pentru Adelina

Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit. Anunțul făcut de vedeta TV

Adelina Pestrițu și Speak au anunțat că s-au despărțit la începutul acestei săptămâni. Ea a făcut anunțul pe contul său de socializare.

”În viata mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan ca om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună”, scria aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top