Ce a făcut Oana Zăvoranu la 4 ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu

17.04.2019
Ce a făcut Oana Zăvoranu la 4 ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu

Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu. Cele două n-au auvt prea multe zile fericite împreună, iar Oana Zăvoranu n-a făcut nimic la 4 ani de la moartea mamei sale. Ba mai mult presa zvonește că i-a cheltuit deja toată averea.

Marioara Zavoranu a murit in data de 17 aprilie 2015, la Spitalul Fundeni, unde se afla de aproximativ 3 luni. Aceasta a oferit o operatie de extirpare a unui rinichi si s-a simtit tot mai rau in ultima perioada. Medicii au incercat timp de 2 ore sa o resusciteze, insa nu au reusit.

Oana Zavoranu a avut o reactie inedita, pe contul personal de Facebook, la un an de moartea mamei sale, Marioara Zavoranu.
Ce a facut Oana Zavoranu la un an de la moartea mamei sale

In timpul vietii Marioara a declarat ca isi doreste sa fie inmormantata la cimitirul Eternitatea, cimitir pe care il administra, intre cei doi soti ai ei. Aceasta sarcina ii ramane Oanei de indeplinit, insa in timpul vietii mamei sale aceasta a facut declaratii care contrazic dorinta femeii.

„Nu ma voi duce la inmormantarea ei. Voi face cum a facut si ea. A preferat sa stea in birou decat a se ducă la inmormantarile sotilor ei, Banicioiu si Zavoranu. A spus ca ii e scarba, ca ea nu suporta mortii. Nu va avea privilegiul sa fie ingropata in cimitirul în care se odihnesc cei doi tati ai mei”, a declarat Oana Zavoranu inainte ca mama sa sa moara.

Rudele femeii spun ca aceasta va fi ingropata in cimitirul Domnesti, unde sunt ingropate si ficele sale gemene care au murit in urma cutremurului din 1977, conform spynews.ro. Acolo se afla ingropati si parintii Marioarei.