Connect with us
Ce a pățit Mirela Vaida în parcul Herăstrău. Comentarii dure: ”Ce voce, că rage, nu cântă!"

Vedete

Ce a pățit Mirela Vaida în parcul Herăstrău. Comentarii dure: ”Ce voce, că rage, nu cântă!”

Mirela Vaida este prezentatoarea Acces Direct. Vedeta se bucură de un număr mare de fani, iar emisiunea ei este una dintre cele mai apreciate din România. În ultimele cinci luni, ratingul a crescut semnificativ datorită prezenței în platou a personajelor Vulpița și Viorel. Alături de Mirela, au câștigat simpatia românilor, dar, pe de altă parte, sunt huliți de mulți telespectatori. Din păcate, cei doi nu vor mai apărea pe micile ecrane, renunțând la viața de vedetă de care se bucurau. Deși a fost criticată în ultima vreme din cauza lor, se pare că fanii încă au comentarii negative și dureroase la adresa Mirelei, mai ales în mediul online.

Ce a pățit Mirela Vaida în parcul Herăstrău. Comentarii dure: ”Ce voce, că rage, nu cântă!”

Mirela Vaida este cunoscută pentru cariera sa de succes în televiziune. Aceasta are o mulțime de fani care o apreciază pentru ceea ce face la emisiunea sa de la Antena 1, dar și la alte show-uri la care a avut tot rolul de prezentator și a ieșit în evidență, aducând un rating mare. Cu toate acestea, televiziunea nu este singurul domeniu în care activează.

Mirela a declarat de multe ori că este o mare iubitoare de teatru și, de altfel, cochetează și cu muzica. După o perioadă de pauză din cauza pandemiei care a închis teatrele și a interzis concertele, iar domeniul cultural a trecut printr-o mare criză, Mirela a urcat din nou pe scenă. De această dată, concertul a avut loc în parcul Herăstrău, iar artista a publicat câteva imagini pe o rețea de socializare, semn că a fost încântată să-și reia activitatea artistică.

Comentariile negative ale fanilor

Bucuria prezentatoarei TV a fost umbrită de reacțiile răutăcioase ale celor care au auzit-o cântând și care au avut comentarii negative la adresa ei. Prestația ei nu a fost prea apreciată, drept pentru care unii au ales să-i transmită părerea lor Mirelei, spunând că vocea ei suna mai mult a unui răget de urs, decât a unei cântărețe. Tot în comentarii au fost menționați și Viorel si Vulpița. Fanii eu precizat că succesul Mirelei este pe final, având în vedere că soții Stegaru nu vor mai apărea la televizor.

”Ce voce, că rage nu cînta, cui ii place urletul cum rage?”,

”Vulpița si vulpoiu, dacă erau, făceau bahaos acolo”,

”Oare de ce nu te mai vrea lumea? Din cauza “artei” tale de la antena. Și de acum chiar că nu o să te mai vrea lumea deloc. Nu te mai vrem nici la tv. Pleacă cu vulpița ta cu tot”,

”Te-ai scos cu vulpița! Nu făceai bani la teatru nici în 9 ani cât ați scos cu vulpoii”,sunt doar câteva dintre comentariile acide ale internauților.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top