Ce a răspund fiica Andreei Bălan când a fost întrebată unde este mama ei

26.03.2019
Ce a răspund fiica Andreei Bălan când a fost întrebată unde este mama ei

Andreea Bălan se află din nou internată, de câteva zile, din cauza unor complicații apărute după operația de cezariană. Din nefericire, solista nu a scăpat de bisturiu şi a fost programată pentru a treia operaţie. Andreea Bălan a fost nevoită să suporte o nouă anestezie şi dureri îngrozitoare.

Proaspăta mămică trebuie să mai stea câteva zile în spital sub supravegherea medicilor, deşi îşi dorea cu ardoare să meargă acasă la fetiţele sale, Ella Maya şi Clara Maria.

Răspunsul emoționant al fiicei Andreei Bălan când este întrebată despre mama ei

”Dupa ploaie intodeauna rasare soarele… Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele , dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Ella duce dorul mamei sale si asta se vede clar în imaginile în care este întrebată despre Andreea: «Mami este în spital a treia oară», a spus micuța.

Andreea Bălan a născut o fetiţă, pe 4 martie, însă a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. Vedeta a fost internată 2 zile la terapie intensivă. Deşi s-a simţit mai bine după naştere, Andreea Bălan a primit interdicţii din partea medicilor, o lungă perioadă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *