Connect with us
Băieții Ilenei Ciuculete au fost devastați de moartea mamei lor. După înmormântarea acesteia, ei au făcut un gest emoționant.

Vedete

Ce au făcut băieții Ilenei Ciuculete după înmormântarea mamei lor

Moartea Ilenei Ciuculete a căzut ca un șoc, iar familia acesteia încă resimte șocul trecerii ei în neființă. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost înmormântată la Cimitirul Străulești din Capitală sâmbătă.

Ea a fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane, printre care și soțul său, Cornel Galeș. Aceasta a revenit și a doua zi la mormântul artistei pentru a-i aduce flori.

Pe lângă Galeș și băieții Ilenei, Cristian și Mugurel, au fost total devastați de moartea mamei lor. Potrivit unor surse citate de Știrile Kanal D, cei doi fii ai cântăreței au decis să îi aducă un omagiu și la Craiova. După ce s-au întors din Capitală, ei au mers la un lăcaș sfânt din Craiova, foarte drag Ilenei, unde au vorbit cu preotul de acolo.

“Baietii au fost distrusi dupa moartea Ilenei. Nu au putut sa conceapa ca ea s-a dus atat de repede si atat de brusc. De aceea, au fost la o biserica din oras, acolo unde mergea mama lor de obicei, si au mai organizat inca o slujba, pentru sufletul artistei”, au spus apropiatii familiei.

Articole similare

Aceasta este cea mai mare durere a Ilenei Ciuculete!

Cornel Galeș, primul interviu după moartea soției! Dezvaluirea sa

Carmen Harra, despre Ileana Ciuculete: Și-a scurtat viața! A intervenit în….

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top