Connect with us
Ce au făcut vedetele pe timp de lockdown?

Vedete

Ce au făcut vedetele pe timp de lockdown?

Pe lângă efectele catastrofale produse în urma măsurilor luate de autorități pentru pandemie, au existat și diverse aspecte pozitive în viețile oamenilor, care au avut parte de un duș rece. La fel ca și în orice categorie de oameni, vedetele au avut reacții și comportamente diferite pe parcursul perioadei de lockdown, însă noi vom prezenta câteva dintre acțiunile notabile ale starurilor.

Tom Hanks

Celebrul actor a primit o scrisoare de la un băiat de 18 ani care poartă numele de Corona, în momentul în care tânărul a aflat că Hanks a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Acesta l-a întrebat cum se simte și în același timp, i-a mărturisit că toți colegii îi spun „Coronavirus” de când a izbucnit pandemia.

Câștigătorul a două premii Oscar i-a răspuns tânărului, căruia i-a trimis și o mașină de scris marca Corona: „Drag prieten Corona. Scrisoarea ta ne-a făcut pe mine și pe soția mea să ne simțim minunat! Îți mulțumesc pentru că ești un prieten atât de bun – prietenii îi fac pe prieteni să se simtă bine când sunt la greu. Ești singura persoană pe care am cunoscut-o vreodată că poartă numele Corona – ca inelul din jurul Soarelui, o coroană,” a scris Hanks, care l-a rugat pe băiat să-i scrie de acum încolo folosind mașina de scris pe care i-a făcut-o cadou.

James McAvoy

Celebru scoțian a donat 275.000 de lire sterline către Sistemul National de Sănătate din Anglia (NHS), cu scopul achiziționării echipamentelor de protecție. Chiar și în Regatul Unit a existat o lipsă de echipamente de calitate în rândul spitalelor destinate să trateze pacienții infectați cu coronavirus.

 

View this post on Instagram

 

LINK IN BIO. #masksfornhsheroes #masks4nhsheroes #protectthenhs #frontline #nhs #stayathome #coronavirus #covid19 @crowdfunderuk #thankyounhs

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

LINK IN BIO. #masksfornhsheroes #masks4nhsheroes #protectthenhs #frontline #nhs #stayathome #coronavirus #covid19 @crowdfunderuk #thankyounhs

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Jamie Oliver

Celebrul bucătar s-a adaptat foarte rapid schimbărilor cauzate de pandemie și și-a reinventat emisiunea, pe care a numit-o „Keep Cooking and Carry On”. În cadrul acestor programe, Jamie prezintă tot felul de rețete inedite, bazate pe alimente pe care le are lumea în casă, incluzând, în mod inedit, produse congelate și chiar resturi de mâncare. Inițiativa sa a fost extrem de apreciată la nivel mondial.

Halsey

Halsey

Cântăreața a donat 100.000 de măști faciale omologate către diferite spitale din sudul Californiei. Ea a scris pe Instagram: „În fiecare zi mă aflu în venerație față de lucrătorii medicali de pe prima linie. Dacă sunteți în prima linie, inima mea este cu voi. Și voi continua lupta pentru a vă ajuta să obțineți sprijinul și resursele de care aveți nevoie,” a spus Halsey.

Marcus Rashford

În timp ce alți fotbaliști probabil încercau să revendice un bonus casino pentru a se distra, tânărul atacant al celor de la Manchester United s-a luptat pentru drepturile copiilor din Regatul Unit. Guvernul Britanic anunțase că va tăia mesele pentru copii din familiile defavorizate odată cu oprirea școlilor din cauza pandemiei. Rashford, cu ajutorul unei asociații de binefacere, au reușit să schimbe deciziile conducătorilor și astfel, 1.3 milioane de copii din Marea Britanie continuă să beneficieze de aceste mese gratuite.

Rihanna

Câștigătoarea a nouă premii Grammy a donat nu mai puțin de 5 milioane de dolari prin intermediul fundației sale pentru a ajuta SUA și alte țări să combată coronavirusul. Aceste fonduri vor ajuta la umplerea băncilor de alimente din Statele Unite, vor asigura echipamentele necesare celor din prima linie și vor contribui la cercetarea pentru dezvoltarea unui vaccin.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley și iubitul ei Cody Simpson au dus 120 de tacos pentru cadrele medicale implicate în lupta împotriva pandemiei la un spital local din Nashville: „Suntem extrem de recunoscători pentru aceste adevărate legende care își dedică viața pentru a combate pandemia. Faceți și voi la fel în comunitățile voastre!” 

Jose Mourinho

Cel supranumit “The Special One” nu a stat în casă în timpul pandemiei, ci a făcut voluntariat săptămânal în zona din apropierea stadionului lui Tottenham, distribuind bunuri esențiale persoanelor în vârstă pe timpul perioadei de lockdown.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top