Connect with us
Ce fac Andra și Măruță în izolare. Cum își petrec soții timpul cu cei mici

Vedete

Ce fac Andra și Măruță în izolare. Cum își petrec soții timpul cu cei mici

Măruță trece printr-o perioadă destul de dificilă. Atât el, cât și Eva și Andra au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Ca prin minune, David a scăpat și rezultatul testului său a fost unul negativ. În acest timp, întreaga familie se află în izolare și găsesc tot felul de modalități cu care să-și umple timpul liber.

David Măruță, diagnosticat pozitiv cu COVID-19

Cătălin Măruță a dezvăluit în direct la emisiunea lui de la Pro TV că David, fiul lui cel mare, a fost testat și el pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul vine după ce, atât Cătălin Măruță, dar și soția lui Andra și fiica lor Eva, au fost confirmați zilele trecute cu Covid-19.

Măruță nu poate sta departe de emisiune

Măruță și restul familiei sunt în izolare acum. Din fericire, au o formă ușoară a bolii și speră că lucrurile nu se vor agrava și vor trece cu bine peste această încercare, deși nu s-ar fi așteptat niciodată să se îmbolnăvească, având în vedere că sunt foarte atenți la ceea ce fac. Măruță tusește ușor, are febră, mai ales seara și a rămas fără gust și miros. În plus, Andra are si dureri musculare, ea fiind cea mai afectată dintre toți.

Totuși, Măruță nu poate sta departe de emisiune nici măcar în astfel de situații. Astfel, el intră în fiecare zi în direct, alături de Bobonete, Magitot sau alte vedete, care îi vor ține locul până când se va vindeca. Măruță este plin de viață și pare că se simte foarte bine și își pregătește intens intrarea înainte de fiecare emisiune, pentru a se asigura că poate fii în atenția fanilor așa cum trebuie.

Cea mai activă este Eva, care nu are nicio problemă și are mereu chef de joacă. Andra și Măruță găsesc tot felul de activități interesante de făcut cu cei mici. Măruță a spus azi în emisiune că au găsit și un joc preferat, în care trebuie să ghicească ce cuvânt spune Eva, fără ca aceasta să vorbească, dând doar din buze.

David Măruță li s-a alăturat părinților și surorii

David a fost confirmat și el pozitiv cu coronavirus. Deși, inițial, testul lui a fost negativ, se pare că a contractat și el virusul. El s-a alăturat restului familiei și stă acum cu Andra, Măruță și Eva și așteaptă să se vindece cu toții.

„De astăzi David este în gașca noastră cu Covid. Nu e tocmai cel mai bun lucru, dar cred că își dorea foarte tare ca să nu mai stea izolat de noi.

Din păcate, David a fost și el confirmat pozitiv cu coronavirus.”, a spus Cătălin Măruță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top