Connect with us
Ce face acum Amalia, de la Neatza cu Răzvan și Dani

Vedete

Ce face acum Amalia, de la Neatza cu Răzvan și Dani

Amalia Ștefania Țîrcă a plecat recent de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, însă acum a reușit în sfârșit să își urmeze marea pasiune. Amalia și-a văzut visul împlinit.

Cu ce se ocupă acum Amalia, după ce și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

În luna decembrie a anului care tocmai a trecut, colegii de la Neatza au anunțat plecarea Amaliei în direct. „Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!’, a spus atunci Răzvan Simion.

Deși mulți s-au gândit atunci că Amalia își dorește să fie stewardesă, iată că visul ei era cu totul altul. Acum ea a făcut marele anunț. Se pare că ea își dorea foarte mult să devină controlor de trafic aerian.

„Aproape 6 ani alături de acești oameni minunati. Va mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lânga mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am facut. Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi.

Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzica, televiziunea și aviația. Pe primele doua le-am marcat în tinerețe, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC ! Am început să lucrez la Romatsa R.A  pe December 11, 2019 . Romatsa R.A Air Traffic Controller. Visul meu s-a împlinit’, a dezvăluit Amalia pe rețelel de socializare.

Citește și: Scandal între Lidia Buble și fosta soție a lui Răzvan Simion. Schimb dur de replici

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top