Connect with us
Ce face Raluca Arvat după plecarea de la Pro TV: "M-am întors la prima mea dragoste"

Vedete

Ce face Raluca Arvat după plecarea de la Pro TV: „M-am întors la prima mea dragoste”

Raluca Arvat i-a uimit pe mulți când a decis să plece de la Pro TV, după ce mulți ani a prezentat știrile sportive la cel mai mare post TV din România. Vedeta nu s-a mai întors la pupitrul știrilor care au consacrat-o, și a făcut o altă alegere care se pliază pe schimbările din viața ei.

Ce mai face Raluca Arvat după ce a plecat de la Pro TV

Raluca Arvat arată complet diferit și a acceptat un job la TVR unde prezintă știri generaliste. De fapt, vedeta s-a întors cumva la începuturile carierei, pentru că înainte de știrile sportive, prezentase tot știri generaliste, la o televiziune locală din Brașov. Propunerea de la TVR i-a venit mănușă și s-a îmbinat perfect cu viața ei de acum.

Dorința de schimbare a venit după ce Raluca Arvat a dat naștere primului ei copil. Atunci și-a dat seama că are nevoie de mai mult timp pentru ea, pentru copil și pentru familie.

„Simţeam nevoia să fac o schimbare şi în plan profesional, mai ales că viaţa mea s-a schimbat cu totul de când s-a născut copilul meu şi m-am bucurat când a venit această propunere de la TVR. S-a întâmplat pur şi simplu, aşa cum se întâmplă în viaţă, în general. Am fost doi ani în concediul de maternitate şi mă întrebau colegii ce vreau să fac când o să mă întorc”, a declarat Raluca Arvat.

Raluca Arvat a prezentat Știrile sportive de la PRO TV timp de 20 de ani. În prezent este prezentatoarea jurnalului de știri generaliste de la TVR 2. Ea spune că serviciul e serviciu și că a înțeles că familia și copilul ei au nevoie de ea.

„Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie… Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat, stăteam foarte mult la serviciu. De asta am şi făcut copilul la 39 de ani”, a declarat Raluca Arvat.

Ce face Raluca Arvat după plecarea de la Pro TV: „M-am întors la prima mea dragoste”

Vedeta de televiziune a ținut să precizeze că s-a întors la prima ei dragoste – știrile generaliste, după ce timp de 20 de ani a prezentat știri sportive. Ea a spus că a fost deschisă oricăror propuneri și posibilități și că job-ul din prezent se pliază perfect pe viața ei de acum.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top