Connect with us
Ce făcea Adi Nartea înainte să devină actor în serialul Vlad, produs de Pro TV

Vedete

Ce făcea Adi Nartea înainte să devină actor în serialul Vlad, produs de Pro TV

Adi Nartea este personajul principal din serialul momentului, Vlad și se bucură de mare succes în acest moment. Celebrul actor are cu adevărat o viață de film, pentru că, la început, avea cu totul alte planuri și nu s-ar fi gândit că va deveni actor într-unul dintre cele mai cunoscute și apreciate producții de la ProTV.

Adi Nartea și-ar fi dorit să devină spion

Adi Nartea este un cunoscut actor din țara noastră, devenit foarte cunoscut în urma serialului Vlad. Deși toată lumea îl cunoaște și este îndrăgostită atât de personajul Vlad, cât și de omul care este Adi, puțini știu cine era el, de fapt, înainte și care erau planurile lui de viitor, schimbate complet între timp.

Înainte de a devenit actor, Adi Nartea și-a dorit să devină spion. El a încercat de mai multe ori să intre la SRI, pentru că acest domeniu l-a atras foarte mult, dar nu a avut deloc noroc.  De fiecare dată, Adi a trecut de probele eliminatorii și a ajuns la proba scrisă, unde s-a clasat pe locul 27. Erau, atunci, doar 25 de locuri disponibile.

„M-am împăcat cu ideea și am mers mai departe, fiindcă mai aveam o șansă să fiu încadrat la SRI, după câțiva ani, când aș fi terminat o altă facultate. M-am dus la Facultatea de Psihologie din Brașov. Iar un an de zile am făcut în paralel și Psihologie, și Sport. Dar după un an de zile nu mi s-a mai părut o treabă așa de interesantă să fiu spion.”, a declarat Adi Nartea.

Cu toate acestea, el nu a fost deloc dezamăgit și a continuat să studieze în alte domenii. El s-a înscris la facultatea de Psihologie, după care la cea de Sport, pe care a și finalizat-o. Și-a dorit să activeze și în domeniul juridic și s-a înscris la facultatea de Drept, dar viața a avut alte planuri pentru celebrul actor care este azi.

Serialul Vlad i-a schimbat viața

Cât despre rolul din Vlad, Adi Nartea mărturisește că a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în plan profesional. Această experiență l-a marcat plăcut și l-a schimbat în sens pozitiv, făcându-l mult mai reponsabil. Având în vedere că oamenii îl cunosc și au așteptări de la el, Adi Nartea este mult mai atent la tot ce face și se bucură de tot ce îi oferă aceste vremuri.

„Radical. Mi-a influențat-o în cele mai frumoase sensuri, dar mi-a și dat o mare responsabilitate: toată lumea mă recunoaște, toată lumea are așteptări, toată lumea vrea poze cu Vlad. E măgulitor. Uneori pare și obositor, dar primesc și o recompensă uriașă. Am învățat de la Vlad că informația, secretele înseamnă putere.”, a declarat Adi Nartea pentru life.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top