Connect with us

Vedete

Ce a făcut Aurelian Preda în ultima lui Săptămână a Patimilor

Anul trecut, în perioada sărbătorilor Pascale, cântărețul de muzică populară Aurelian Preda se lupta cu boala incurabilă ce avea să îi curme viața, la doar 47 de ani. Bărbatul își dorea să mai rămână în viață măcar doi ani, pentru a-și vedea fiica, pe Anamaria Rosa, majoră.

Paștele din 2016 a fost ultimul pentru Aurelian Preda. Interpretul era o persoană foarte credincioasă și a ales atunci, să-și petreacă Săptămâna Patimilor la Mănăstirea Derevenț.

“Numai acolo, se putea relaxa sufletește. Era bolnav și simțea că situația devine critică cu trecerea timpului. Câteva zile cât a stat printre călugări, însă, Aurelian s-a rugat încontinuu ca Dumnezeu să facă o minune în cazul lui.

A sperat că acel cancer păcătos care îl măcina zilnic să poată fi vindecat și el să rămânăîn viața cel putin pânăîn ziua în care Anamaria Rosa, fiica lui, va împlini 18 ani, și va putea să se descurce și de una singura. În fiecare dimineață, era la capela, iar după-amiezile, stătea în camera lui pentru a se reculege. Serile, participa și la slujba și încerca, pe cât posibil, să treacă neobservat și să se comporte ca un om simplu.

Din nefericire, rugămințile lui nu au fost ascultate, căci în septembrie, la sfârșit, artistul a decedat pe un pat din Austria, după o serie de complicații la pancreas”, au dezvăluit apropiații lui Preda, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda, mesaj cutremurător: „Tatăl meu bun îți promit… „

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2017

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2017, la vârsta de doar 47 de ani.

Cântărețul a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins la o clinică din Viena. În urma sa au rămas trei copii și o soție, care sunt dărâmați de durere.

Citește și: Aurelian Preda i-a lăsat fiicei sale o avere considerabilă

Anamaria Rosa, fiica artistului în vârstă de 17 ani, i-a călcat tatălui pe urme și cântă muzică populară. De altfel, cei doi au interpretat mai multe cântece împreună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top