Connect with us
Ce îi mai leagă pe Anda Adam și Victor Slav, după 6 ani de la despărțire!

Vedete

Ce îi mai leagă pe Anda Adam și Victor Slav, după 6 ani de la despărțire!

Se pare că fantomele trecutului încă bântuie fostul cuplu Adam – Slav. Cu toate că are probleme în relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav continuă să ducă o luptă aspră pentru fosta lui iubită, Anda Adam.

Vedeta a câștigat în luna februarie încă o rundă din bătălia pe care o are cu o bancă de la care, în urmă cu mai mulți ani, a făcut un credit ipotecar.

Din cei 170.000 euro, Slav a achiziționat un apartament într-o zonă rezidențială, în care a rămas Anda Adam, fosta lui iubită.

Aceasta a plătit la zi ratele, însă contractul a rămas pe numele lui Victor, care în 2015 a solicitat în instanță anularea unor clauze care permitea instituției să mărească valoarea dobânzii.

În urmă cu 4 luni, Victor Slav a fost anunțat de judecător că a câștigat procesul cu banca, asta după ce în 2016 învinsese și în fază de fond.

Câți bani ar trebui să le returneze banca

Conform deciziei, bancă ar trebui să-i returneze titularului suma plătită în sus, care se ridica la peste 35.000 euro în 2016.

Avocatul lui Victor Slav spunea la acea dată că banii ar urma să ajungă la Anda Adam, pentru că în fapt, ea e cea care i-a plătit. Înainte de decizia din februarie 2018, procesul a fost înghețat timp de peste un an, până la soluționarea unui dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Justiție și

Casație, care urma să creeze un precedent în instanțele din România.

Citește și: În brațele cui ar fi cazut Slav? Cine i-a dat de gol?

Bătălia a fost câștigată de fostul cuplu Adam-Slav, însă nu și războiul. Asta pentru că la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, banca a făcut cerut recurs la Curtea de Apel București.

Cererea băncii a fost înregistrată, însă nu și acțiunea, care până în acest moment nu a ajuns pe masa judecătorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top