Connect with us
Ce mai face actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă

Vedete

Ce mai face actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă

Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai mai actrițe ale României. În cei 60 de ani de carieră,  actriţa a interpretat sute de roluri în teatru, film sau scenete de televiziune. Deși se bucura de mare succes, în urmă cu doi ani s-a retras și nu a mai urcat pe scenă. Ce mai face marea actriță la 84 de ani și cum se simte la venerabila vârstă.

Ileana Stana Ionescu nu se simte prea bine

De când s-a retras de pe scenă și din lumina reflectoarelor, Ileana Stana Ionescu nu a mai apărut în public. Ultima sa apariție a fost anul trecut, în luna martie, când a fost omagiată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Ea a fost foarte mândră de faptul că a primit un asemena premiu important. La edițiile precedente, acest premiu a fost acordat unor actori emblematici ai filmului românesc: Marin Moraru, Draga Olteanu-Matei, Ion Besoiu, Iurie Darie, Mitică Popescu, Radu Beligan, Coca Bloos, Constantin Drăgănescu, George Mihăiță și Vladimir Găitan.

Celebra Ileana Stana Ionescu rămâne una dintre cele mai iubite actrițe din România. Ea locuiește acum în vila sa din Pipera, alături de soțul ei, marele actor Andrei Ionescu, cu care este căsătorită de aproximativ 7 decenii.

Cei doi se luptă cu pandemia, sunt foarte atenți și dezinfectează toate produsele pe care le cumpără. Andrei Ionescu a explicat că nepotul lor este cel care se ocupă de cumpărături, iar o femeie îi ajută la curățenie, gătește pentru ei și îi îngrijește.

„Stăm liniştiţi în vila din Pipera şi nu am prea mai ieşit. Norocul nostru că stăm la curte şi avem pomi fructiferi, am un păr cu 7 fructe, un măr, cu un singur fruct, şi un lămâi. Câteodată le mai număr, când n-am ce face. Avem o doamnă care ne ajută, stă cu noi, se ocupă de gătit şi de curăţenie, iar un nepot ne face cumpărăturile, ni le lasă la poartă. Avem un dispozitiv de dezinfectat toate produsele.”, a afirmat Andrei Ionescu.

Surse apropiate celor doi susțin că Ileana nu se simte mult prea bine din cauza vârstei. Nu ar suferi de vreo boală gravă, însă bătrânețea și-ar spune cuvântul. Ea nu s-ar deplasa prea mult prin casă și ar sta numai în fotoliu, pentru că obosește repede. Soțul ei încearcă să o facă să se simtă mai bine și îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică, domeniu de care ea a fost foarte pasionată. Ea a fost aleasă deputat de București în legislatura 2000-2004, ca reprezentantă a minorității italienilor din România.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top