Connect with us

Vedete

Ce mai face celebrul Dan Diaconescu. Cât de mult s-a schimbat fostul jurnalist

Dan Diaconescu este fondatorul televiziunilor OTV și DDTV, ziarist, politician și prezentator TV. Emisiunea sa de la postul de televiziunea pe care îl deținea a fost un real succes pentru controversatul Diaconescu și i-a adus câștiguri mari în acea perioadă. Emisiunea sa era cea mai urmărită și stârnea curiozitatea publicului, având în vedere că aborda teme de actualitate, cărora le dădea o formă personală. În plus, scandalul era la el acasă în emisiunea lui Dan.

Dan Diaconescu nu mai poate profesa jurnalismul

Dan Diaconescu, tăticul OTV, devenise faimos în urmă cu câțiva ani și făcea furori cu emisiunea sa. La show-ul său participau unele dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului și erau prezentate cazuri și povești de viață dubioase, crimele și scandalurile fiind cele mai abordate teme. Succesul de care se bucura l-a ajutat chiar să intre în politică și să-și înființeze un partid.

Diaconescu a dispărut din lumea publică pentru o perioadă. În 2015, acesta a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantajarea lui Ion Moț, fostul primar al comunei arădene Zărand, dar și a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Totuși, el a reușit să iasă înainte de termen, respectiv pe 28 noiembrie 2017, după ce a câștigat prin muncă 200 de zile şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi. Mai apoi, el a rămas pe străzi, după ce afacerista Liora Z., posesoarea unui centru de fitness, a câștigat procesul în instanță, prin care Dan Dianconescu și partenerul de afaceri al acestuia, Florin Floștoiu, au fost executați silit.

Cea mai dură lovitură pentru Dan Diaconescu este faptul că nu mai poate practica jurnalismul până la 4 martie 2025, deși el și-ar dori chiar și acum să revină în televiziune, la vechea sa pasiune. De atunci, el evită pe cât posibil ieșirile în public, neavând voie nici măcar să ofere interviuri. Diaconescu ar dori să reia formatul OTV și i-ar plăcea să revină la RTV, unde, de altfel, a mai fost angajat.

„Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut.”, a spus Dan Diaconescu

De curând, acesta a fost surprins în prezența fiicei sale. Acesta avea o atitudine tinerească, era foarte vesel și era vizibilă pierderea a câteva kilograme, semn că perioada în care a fost închis l-a marcat semnificativ. Acesta continuă să se distreze, să meargă la petreceri alături de prietenii lui și să se bucure din plin de libertate.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top