Connect with us
Ce mai face Fata Morgana și cum arată acum FOTO

Vedete

Ce mai face Fata Morgana și cum arată acum FOTO

Fata Morgana a fost cunoscută în România pentru melodia sa, „Stau în unitate”, care a fost un hit la vremea lansării ei. Pe numele său real Alina Cristiana Morgana, cântă în continuare, dar a schimbat genul, manele.

Fata Morgana și-a mărit buzele și cântă manele

În 2018 Morgana, acesta fiind noul ei nume de scenă, a lansat o melodie alături de Jean de la Craiova. Recent Morgana s-a și-a mărit buzele și stilul.

„Am intrat la solar de două ori câte 30 de minute în aceeaşi zi. Nu recomand nimănui să facă aşa ceva. Am ieşit de acolo şi simţeam că ard. Mi s-au umflat limba şi ochii şi mi-a fost foarte rău. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen şi nu prea ştiau ce să-mi facă. Am slăbit enorm. A fost drama vieţii mele. Am simţit că nu o să pot să trec peste”, spunea Fata Morgana, acum ceva timp.

FOTO – Click pe poze pentru galerie

Fata Morgana arată acum total diferit, mai ales că a trecut și prin numeroase operații la nivelul pielii. ”Alina Cristina Morgana şi-a mărit buzele, şi-a conturat pomeţii, iar pentru textură şi întinerirea pielii, aceasta a beneficiat de mezoterapia vedetelor de la Hollywood, cu celule stem din propriul sânge”, a declarat medicul care  a ajutat-o să își schimbe radical înfățișarea.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top