Connect with us

Vedete

Ce note a luat Alex Velea la Bacalaureat. Idolul bad boy al fanelor, elevi eminent

Alex Velea este de departe unul din cei mai apreciați artiși români, în special de publicul tânăr. Acesta a devenit pentru mulți un model, atât pentru modul în care se îmbracă, dar și prin mesajele pe care le transmite prin piesele sale.  Velea este idolatrizat și de multe fete, care poate cred, greșit, că bad boy-ul muzicii românești ar fi fost un năzdrăvan și la școală.

Alex Velea Bad Boy, dar nu și năzdrăvan la școală

Sexsimbolul multor tineri a fost un elev eminent, acesta a luat examenul de Bacalureat cu media 9.81. Alex spune că părinții săi s-au ținut de capul lui să nu lase cartea, și a urmat chiar și o facultate.

“Eram un copil foarte cuminte. Părinții au stat mereu lângă mine, m-au ajutat mereu și au dorit ca odrasla lor să crească așa cum trebuie. Mi-a mers bine rău la școală, am luat premiul I din clasa I până în a XII-a. Dacă vă dau carnetul vă panicați. Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză< am terminat liceul cu 9,81“, a declarat Alex Velea pentru Wowbiz.ro.

A renunțat la școală din cauza Andei Andam

A început facultatea de Electromagnetică, dar a fost nevoit să înghețe anul pentru că începutul colaborării sale cu Anda Adam i-a adus și succesul și nu mai avea timp să meargă la cursuri. Alex a reluat ulterior cursurile la facultate și este „domnul inginer”. Terminarea facultății a generat o mare bucurie pentru mama sa.

“Am fost prima generație care am dat capacitatea, am dat bac la prea multe materii, în clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetică, una grea Ingineria și protecția mediului în Industrie.

În primul semestru am cam lipsit pentru că am fost la un concurs la Star Factory de la Prima,, pe care l-am și câștigat de altfel.

Dar mi-a fost jenă să mă duc să le zic profesorilor, știți eu am fost la un concurs și am câștigat… așa că ei au crezut că am lipsit voit și m-au taxat puțin, dar apoi și-au dat seama că am venit la facultate să învăț și apoi am devenit bursier.

La un moment dat aveam de ales dacă să mă duc cu o bursă în Franța, ca să-mi aprofundez studiile, sau să vin la București să fac piesa “Selecta” cu Anda Adam. Am venit și am făcut piesa și acum sunt aici”, a mai spus Alex Velea.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top