Connect with us
Ce s-a intamplat cu parintii lui Huey, Dewey si Louie, nepotii lui Donald Duck

Vedete

Cine sunt parintii lui Huey, Dewey si Louie si ce s-a intamplat cu ei

Mereu ne-am intrebat cine sunt parintii lui Huey, Dewey si Louie, nepotii lui Donald Duck. Voi nu?

In lumea Disney, faimosul Donald Duck a avut complicata sarcina de a ii avea in grija pe Huey, Dewey si Louie, nepotii lui nazdravani. Deci unde sunt parintii micutilor? Si de ce locuiesc cu unchiul lor?

In anul 1934 fanii Walt Disney l-au cunoscut pentru prima data pe Donald Duck, prietenul adorabil al lui Mickey Mouse. Donald a cucerit pe toata lumea si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai indragite personaje Disney. Trei ani mai tarziu, lumea ii cunoaste pe cei trei nepoti ai lui Donald Duck: Huey, Dewey si Louie.

Huey Deway Louie si Donald Duck

Cei trei nazdravani si-au facut aparitia printr-o scrisoare, trimisa lui Donald de catre Della, verisoara lui. In scrisoare Della explica ca ii trimite nepotii, niste ingerasi, lui Donald, sa aiba grija de ei, pentru ca tatal lor se afla momentan in spital, dupa ce sub scaunul lui a explodat un foc de artificii.Hmmm…oare de unde a aparut focul? Donald si-a intampinat nepotii cu bucurie si i-a primit in casa sa, insa la scurt timp ratoiul si-a dat seama ca ingerasii sunt mai mult niste dracusori zvapaiati.

Scrisoare

Deci, ce s-a intamplat cu parintii baietilor? Asa cum mentiona si scrisoarea, tatal tripletilor a fost internat din cauza unui foc de artificii, pus de dragalasii sai copii. Cam asta este tot ceea ce ne-a relevat Walt Disney despre tatal baietilor, iar faptul ca ratustele au ramas in grija lui Donald arata ca tatal fie a murit, fie a fugit cat mai departe posibil de nazdravaniile copiilor. O ipoteza trista, insa Disney ne-a obisnuit deja cu povestile tragice ale personajelor.

In ceea ce priveste mama ratustelor, lucrurile se complica. Dupa cum se observa la inceput, scrisoarea prin care si-au facut intrarea cei trei nazdravani era semnata de o verisoara, Della, care explica faptul ca cei trei sunt nepotii lui Donald. Acest lucru inseamna ca Della nu era mama tripletilor, doar daca tatal ratustelor era fratele lui Donald si avem un caz de casatorie intre verisori, fratele lui Donald cu verisoara lui Donald. Hmm…nu stiu ce sa spun?

O alta varianta ar fi ca Della pur si simplu avea grija de baieti cat timp tatal era in spital, iar mama tripletilor nu a fost niciodata parte din poveste. Suna mai bine, nu?

Cu toate acestea, in 1938, o alta scrisoare ii este trimisa lui Donald, de data aceasta din partea Dumbellei, sora ratoiului, iar lucrurile se modifica. In plus, pentru a complica lucrurile si mai mult, atunci cand Carl Barks a relansat versiunea sa a arborelui genealogic al familiei Duck in anul 1950, acesta s-a referit la mama tripletilor ca la o anumita Thelma Duck, poate dorind sa duca povestea spre versiunea originala in care Della era o simpla verisoara.

Cu privire la aceasta teorie, fanii au sugerat fie ca Dumbella, Della si Thelma sunt personaje diferite, fie ca Della e prescurtarea de la Dumbella. Cu toate acestea, pentru ca numele Thelma nu a mai fost folosit, numele mamei a fost schimbat in Della Duck o data cu versiunea lui Don Rosa din 1993.

Familia Duck

Si totusi, care este adevarul? Cea mai acceptata teorie este cea prin care Della si Dumbella sunt una si aceaasi rata, lucru evidentiat si de Disney atunci cand Donald si Della sunt desenati in timp ce poarta aceeasi vestimentatie specifica gemenilor. Concret, tripletii trebuiau sa stea la Donald doar pentru o scurta perioada de timp, asa ca nu s-a pus problema parintilor si Della a fost introdusa drept o simpla verisoara. Cu toate acestea, atunci cand Huey, Dewey si Louie au devenit personaje principale, creatorii au decis sa explice originile celor trei ratuste, iar Della a devenit sora lui Donald.

Della si Donald Duck

Nimeni nu stie insa ce s-a intamplat cu Della si cu sotul ei dupa ce tripletii au ramas in grija lui Donald Duck. Poate au murit, poate si-au abandonat copiii? Lumea nu va sti niciodata.

Sursa foto www.fanpop.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top