Connect with us
Ce spune Antonia despre copii și silueta după naștere? Într-un interviu, vedeta a vorbit despre familie, siluetă și carieră.

Vedete

Ce spune Antonia despre copii și silueta după naștere

Deși a devenit recent mamă pentru a treia oară, vedeta afișează o siluetă de invidiat. Ce spune Antonia despre rolul de mamă și despre copiii ei?

În luna decembrie a anului 2016, Antonia a dat naștere unui băiețel pe nume Akim. Ea a devenit mamă pentru a treia oară. Este evident faptul că silueta tinerei vedete nu a avut de suferit. După fericitul eveniment, Antonia a revenit la silueta de invidiat, ceea ce a atras admirația fanilor. În legătură cu acest aspect, ea declară că momentan nu a început exercițiile fizice. Are un metabolism care a ajutat-o să piardă kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Cântăreața a mărturisit că în curând urmează să înceapă și antrenamentele.

„Pot să spun că sunt norocoasă, am un metabolism care mă ajută și am slăbit destul de repede. Nici nu m-am îngrășat foarte mult, deși am mâncat tot ce mi-am dorit. Însă nu am avut pofte și am mâncat normal, ca și înainte de a fi însarcinată. Încep antrenamentele curând, sunt motivată și abia aștept.” a declarat artista. în cadrul unui interviu acordat revistei Viva.

CITEȘTE ȘI: Antonia a publicat prima poză cu bebelușul

În ceea ce privește viața de familie, Antonia nu poate fi altfel decât fericită. Apariția lui Akim în viața ei și a lui Alex Velea este un motiv de bucurie. Întrebată cum se descurcă, având în vedere că se ocupă și de carieră, vedeta a spus că primește ajutor din partea parinților ei și ai partenerului ei de viață. Despre Alex Velea, cântăreața a dezvăluit că este un tată extraordinar și o ajută foarte mult. Cei doi petrec mult timp cu micuții. De asemenea, Dominc, deși este încă prea mic pentru a înțelege în totalitate ceea ce se întâmplă, este atent cu fratele lui mai mic la care ține foarte mult.

Pe lăngă rolul de mamă, Antonia își ia în serios și cariera. Deja a lansat o piesă, ”Dor de tine”, care a strâns într-o săptămână peste două milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, se ocupă și de alte piese care urmează să fie lansate în cursul acestui an. Vedeta urmează să se întoarcă și pe scenă, fanii fiind anunțati pe rețelele de socializare unde și când vor avea loc concertele Antoniei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top