Connect with us
Ce spune celebrul vlogger Selly despre Bacalaureatul la Matematică

Vedete

Ce spune celebrul vlogger Selly despre Bacalaureatul la Matematică

Selly de la 5 Gang susține anul acesta Bacalaureatul. Astăzi, ca toți elevii absolvenți de liceu, Selly a dat proba la matematică, de care s-a arătat absolut încântat. Celebrul vlogger a ieșit foarte optimsit din sala de examen li le-a povestit fanilor de pe Instagram  cum a decurs totul pentru el.

Ce spune celebrul vlogger Selly despre Bacalaureatul la Matematică

Se pare că examenul maturității nu l-a pus deloc în încurcătură pe Selly. El le-a povestit tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că va lua nota 10 și subiectele la matematică i s-au părut chiar foarte ușoare.

„Mai are vreun rost să vă zic că fratele vostru a făcut toate subiectele și ia 10? Rupere! Ce să mai zicem și noi… Au fost lejere, chiar au fost lejere”, a spus Selly într-un instastory.

Faptul că Selly învață foarte bine și nu s-a lăsat dus de val odată cu celebritatea nu mai este un secret pentru nimeni. El a rămas un tânăr cu picioarele pe pământ și după ce a început să câștige bani frumoși și celebritate din vlogging. Acum a demonstrat acest lucru odată cu susținerea Bacalaureatului și așteaptă cu nerăbdare notele pentru a le demonstra tuturor că se poate!

După Bac, Selly a povestit că se va muta la București cu iubita lui și cel mai probabil se va înscrie la o facultate privată. El nu își fac probleme cu privire la despărțirea de familia sa și este sigur că se va descurca grozav în Capitală.

„Cu siguranță mă voi muta în București, voi merge la o unirsitate privată. Voi sta două-trei luni în chirie, până îmi găsesc un apartament sau o casă care chiar să-mi placă și să fie pe stilul meu. (…) Dacă am reușit să fac atâtea lucruri, o să reușesc să stau și singur. Oricum mama o să aibă sigur grijă de mine și de la distanță. O să mă mut cu iubita în București”, a mai spus Selly.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top