Connect with us

Vedete

Cel mai bine platit actor al anului 2016

Dwayne ‘The Rock” Johnson aproape si-a dublat incasarile fata de anul trecut. L-a detronat pe Robert Downey Jr., cel care a fost cel mai bine platit actor al Hollywood-ului in 2015.

The Rock a castigat bani din filmele Fast 8, Central Intelligence si Baywatch in care va juca rolul lui Mitch Buchannon. Odata cu acest titlu, au crescut si incasarile pentru majoritatea filmelor in care acesta a jucat, inclusiv franciza Fast and Furious si San Andreas.

Citeste si: Un actor celebru ar fi GAY

the-rock-studio71

Dwayne Johnson a devenit cunoscut la finalul anilor ’90 in wrestling, acolo primind si numele The Rock. A fost unul din cei mai populari sportivi de wrestling intre anii 1996 si 2004.

Primul rol principal l-a avut in anul 2002 in filmul The Scorpion King pentru care a incasat suma de 5.5 milioane dolari. De atunci a jucat in multe filme de succes, insa si in filme cu bugete reduse care au urcat in box-officeul american datorita rolurilor lui.

In clasamentul Forbes al celor mai bine platiti actori mai sunt si Jackie Chan cu 61 milioane de dolari incasate mai ales din filme productie chinezeasca. Matt Damon si-a marit castigurile cu 120% prin filmul The Martian (Martianul), film nominalizat la Premiile Oscar, ajungand astfel la 55 milioane dolari.

jackie-chan4

28-matt-damon.w529.h529

Tom Cruise ramane in top 10 cei mai bine platiti actori de la Hollywood, cu incasari de 53 milioane dolari, iar Johnny Depp e pe locul 5 cu incasari de 48 milioane dolari, nefiind afectat de divortul de Amber Heard in urma caruia a pierdut 7 milioane de dolari.

tom_cruise

unnamed1

Robert Downey Jr, starul din filmele Iron Man a ajuns de pe primul loc anul trecut pe locul 8 in 2016, cu incasari de 33 milioane dolari. Surpriza acestui an este revenirea in top a lui Harrison Ford, care a inregistrat un succes imens cu filmul Star Wars.

Robert Downey Jr. FOR SEVEN DAYS COVER STORY

harrison-ford-02

Leonardo Di Caprio inca nu a ajuns in top 10 cei mai bine platiti actori, dar cu toate acestea a castigat in sfarsit primul lui premiu Oscar anul acesta. Poate anul urmator va fi anul lui si din punct de vedere financiar.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top