Connect with us

Vedete

Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Pentru al doilea an consecutiv, cea mai bine platita actrita de la Hollywood este Jennifer Lawrence, cu un castig de 46 milioane de dolari.

Jennifer Lawrence a obtinut acest profit de pe urma incasarilor din ultima parte a filmului Jocurile Foamei si a filmului Passengers.

Pe locul doi se afla Melissa McCarthy, care a incasat in jur de 33 milioane de dolari. Castigurile au venit in urma filmului Ghostbusters. Melissa a lansat si propria ei linia vestimentara cu haine pe toate masurile, inclusiv pentru femei plinute.

Citeste si: FOTO. Uite cum arata cele mai FIT celebritati de la Hollywood

02-melissa-mccarthy.w529.h529

A treia pozitie este ocupata de Scarlett Johansson, cu incasari de 25 milioane de dolari, din rolul controversat jucat in filmul Ghost of the Shell.

HT_scarlett_Johansson_wsj_sk_140324_16x9_608

Urmeaza Jennifer Aniston, faimoasa actrita din serialul Prietenii Tai, cu incasari de 21 milioane de dolari. Recentul rol din filmul Cake i-a adus acesteia nominalizarea la Globurile de Aur pentru cea mai buna actrita. Actrita are multiple contracte de publicitate cu companii mari, contracte din care castiga in jur de 21 milioane de dolari.

Jennifer-Aniston-600x356

Pe locul 5 se afla Fan Bingbing, cu incasari de 17 milioane de dolari.

FanBingBing

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top