Connect with us
Cele mai spectaculoase transformări ale lui Andrei Ștefănescu la Te cunosc de undeva de la Antena 1. Ce a cântat alături de Liviu Vârciu

Vedete

Cele mai spectaculoase transformări ale lui Andrei Ștefănescu la Te cunosc de undeva de la Antena 1. Ce a cântat alături de Liviu Vârciu

Andrei Ștefănescu este unul dintre cei mai celebri prezentatori TV, dar și cântăreți din țara noastră. Deși în plan personal are ceva probleme, în plan profesional se descurcă de minune. Acesta face o echipă excepțională cu Liviu Vârciu, bunul său prieten. Cei doi au participat împreună la Asia Express, unde au bucurat publicul cu energia lor pozitivă și au obținut rezultate excepționale, iar acum performează și la Te cunosc de undeva. Vezi care au fost cele mai spectaculoase tranformări.

Cele mai tari momente cu Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu

Andrei Ștefănescu face o echipă excepțională cu Liviu Vârciu la Te cunosc de undeva. Unele dintre cele mai mari provocări au fost transformările în femei, pentru care s-au pregătit foarte mult atât vocal, cât și fizic, suferind multe schimbări de look pentru a semăna cu femeile în pielea cărora trebuiau să intre.

La fiecare transformare, cei doi au reușit să exceleze și să imite perfect personajele și au fost apreciați atât de jurați, cât și de public. Totuși, travestiurile au fost puțin mai dificile, pentru că au fost nevoiți să se epileze, să poarte bikini, care erau foarte inconfortabili pentru ei, dar și să poarte tocuri și fuste scurte sau chiar lentile de contact.

 “Mă deranjează în continuare bikinii, epilatul, fustele scurte şi tocurile. Nu am reuşit să mă obişnuiesc nici acum cu lentilele de contact şi nici cu orele matinale la care trebuie să ajung la machiaj.”, au declarat Andrei și Liviu.

Cele mai interesante travestiuri au fost transformarea în Cornelia Catanga și Loredana Groza, interpretând piesa Aș munci la plug și coasă.

De altfel, și transformarea în Sarah Brightman & Andrea Bocelli a fost una de excepție. Liviu a intrat în pielea artistului Andrea Bocelli, iar Andrei a fost personajul feminin, Sarah Brightman. Momentul lor a fost considerat cel mai bun din acea ediție, ei fiind câștigători.

În a treia ediție a sezonului XV de la „Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Goran Bregovic & Florin Salam și au cântat piesa „Omule”. Cei doi parteneri au făcut un show de excepție și au atras simpatia colegilor și a juraților.

O altă transformare interesantă a fost cea în care cei doi s-au transformat în Vali Vijeli și Adrian Minune. Andrei Ștefănescu a fost deliciul serii, deoarece a stat în genunchi pe tot parcursul interpretării, pentru a-l imita perfect pe Adrian, despre care știm că are o înălțime mică.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top