Celine Dion se intoarce pe scena dupa moartea sotului sau

23.02.2016
Celine Dion se intoarce pe scena dupa moartea sotului sau

Se pare ca Celine Dion (47) este pregatita in sfarsit sa se reintalneasca cu scena dupa moartea sotului sau Rene Angelil. Miercuri ea se reintoarce pe celebra scena de la Cesar’s Palace, Las Vegas, dupa o absenta de cateva saptamani.

Se pare ca Celine pregateste un moment special in memoria lui Rene, care va avea loc in primele 10 minute de la inceperea show-ului din Las Vegas. Diva mai are 12 spectacole la Cesar’s Palace, dupa care va concerta in Franta si in Canada.

UITE CE MEAJ IMPRESIONANT A AVUT CELINE DION PENTRU FANII SAI

Ca si manager al ei, Rene Angelil a avut un rol esential in catapultarea divei in aceasta industrie. Acesta i-a fost alaturi inca de cand Celine avea 12 ani, ca si manager, devenindu-i apoi sot. Desi a fost o diferenta considerabila de varsta intre cei doi, iubirea lor a reusit sa invinga toate obstacolele, iar ei au format unul dintre cele mai bine vazute cupluri din showbizul international.

Rene Angelil suferea de multi ani de cancer la gat, boala care l-a si rapus in data de 14 ianuarie 2016. O ceremonie foarte eleganta a avut loc la catedrala Notre Dame din Montreal la inceputul lunii februarie, asa ca si tributul de maine ar trebui sa se ridice la aceleasi standarde. Acesta va fi transmis online in toata lumea, miercuri dimineata la 5:30, ora Romaniei.