Connect with us

Vedete

Cererea de divort a Angelinei Jolie de Brad Pitt facuta publica

Angelina Jolie a cerut divortul de Brad Pitt pe 19 septembrie 2016, conform unui document publicat chiar de unul din avocatii sai.

Cererea de divort a fost data publicitatii in urma cu cateva minunte si contine toate detaliile si solicitarile pe care Angelina Jolie le are, dar si ce ii cere lui Brad Pitt in urma casatoriei.

Presa a speculat multi ani o eventuala separare a celor doi, insa de aceasta data divortul a fost confirmat chiar de cei care trebuiau sa o apere pe Angelina Jolie si sa-i pazeasca si secretele.

Este destul de bizar cum o cerere de divort, confidentiala, a fost facuta publica la doar 24 de ore de la depunerea actelor de separare.

Brad Pitt nu a comentat in nici un fel aceasta situatie, insa pagina sa de Facebook este plina de mesaje de la fanii care inca mai spera ca divortul de Angelina Jolie este doar o pacaleala.

Angelia Jolie cere judecatorilor ca toate costurile divortului de Brad Pitt sa fie suportate la egalitate si de sotul sau.

De asemenea aceasta solicita ca instanta sa-i acorde custodia pentru toti cei 6 copii.

DOCUMENT: Cererea de divort facuta de Angelina Jolie impotriva lui Brad Pitt.
1_divort

2_divort

3_divort_angelina

4_divort

5_divort_jolie

6

7

8

9

10_divort_angelina-brad-pitt

11_divort

Au format un cuplu mai bine de 12 ani, iar in 2014 au hotarat sa se casatoreasca desi sustineau ca nu vor face acest pas pana cand „nu va avea toata lumea acest drept” si se refereau la drepturile homosexualilor.

Au fost remarcati pentru actiunile caritabile in care s-au implicat foarte mult, in special cand era vorba de copii.

Angelina Jolie a hotarat in urma cu ceva timp sa-si taie sanii pentru a nu risca sa se imbolnaveasca de cancer, iar Brad Pitt sustinea public ca o sprijina pe sotia sa in orice demers.

Au fost mereu un cuplu invidiat de multi, dar iata ca in paradis exista si probleme.

Niciunul din cei doi nu a oferit pana la ora publicarii acestui articol vreo declaratie legata de divortul, pe care multi l-au numit ca, divortul secolului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top