Connect with us
Chef Joseph Hadad a ajuns de urgență la spital. Care este adevăratul diagnostic

Vedete

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgență la spital. Care este adevăratul diagnostic

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgență la spital ieri, iar în presă s-au vehiculat mai multe ipoteze. Celebrul chef a vrut să lămurească situația și a scris chiar el pe rețelele de socializare ce diagnostic a primit.

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgență la spital. Care este adevăratul diagnostic

Joseph Hadad se confruntă cu probleme de sănătate și acest lucru îi îngrijorează pe fanii săi. Ieri el a ajuns de urgență la spital pentru că se simțea foart rău. Au apărut mai multe ipoteze: ba că ar fi făcut un infarct, ba că ar fi făcut un atac de panică. Nimeni nu a știut exact ce se întâmplă până când chef Hadad a postat pe rețețe de socializare un mesaj pentru toți care îl urmăresc și îl apreciază.

Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real.

Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri.

Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic„, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Munții Carpați au fost vizibili ieri din București. Fotografia senzațională surprinsă în centrul Capitalei

Citește și: Copilul de patru ani care a intrat în comă după o anestezie la dentist a murit. A primit un cocktail de medicamente cu propofol și ketamină

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top