Connect with us
Fuego îi cucerește de ani de zile pe români cu piesa „Împodobește, mamă bradul”, în care apare alături de Irina Loghin.

Vedete

Cine este femeia cu care Fuego împodobește an de an bradul. Ea este mama artistului

Fuego îi cucerește de ani de zile pe români cu piesa „Împodobește, mamă bradul”, în care apare alături de Irina Loghin.

Dacă multe persoane au crezut ani întregi că marea artistă este mama artistului, adevărul este altul. Fuego, pe numele real Paul Surugiu, le-a prezentat-o prietenilor săi virtuali pe cea care i-a dat viață.

„Azi e ziua mamei! Stați liniștiti, nu o rog sa împodobească bradul, ii multumesc doar pentru ce sunt. Pentru sprijin și sacrificiu și pentru faptul că a renunțat de multe ori la ea in tinerețe doar de dragul meu.

O vreau cât mai mult timp aproape de mine și cred că orice copil ar trebui să conștientizeze că timpul e scurt. Și orice clipă e cât se poate de importantă!

Mama mea este omul liniștii mele și un adevărat personaj în grupul meu de prieteni, volubilă, spontană și mereu cu glumele la ea.
Deși nu-s cu ea acum, am sunat-o și i-am spus că îi voi face o urare pe Facebook și m-a rugat să vă transmit, pe lângă mulțumiri, că bradul și l-a împodobit deja!

Lăsând gluma la o parte, îi doresc ani mulți!
Părinții ne sunt bucurie, înțelepciune, un dar”. Este mesajul lui Fuego pentru mama sa.

Ca în fiecare an, artistul este extrem de ocupat în ultimele zile ale anului, iar acest lucru poate fi copleșitor.

Fuego și mama lui

Fuego și mama lui

Fuego are zeci de concerte în fiecare an, de sărbători

Recunosc că desfășurarea de forță în care mă aflu mă epuizează. Încerc să-mi păstrez calmul, dar la un moment am și clipe în care mi se pare că nebunia asta frumoasă este extenuantă.

Mă mobilizez rapid când aud aplauzele și când conștientizez că locul meu de acolo de pe scenă, se datorează vouă, în afara muncii, a stresului, a eforturilor, a dragostei mele pentru artă!

Așa li se întâmplă oamenilor – uneori își pierd cumpătul. Dar important este ca ieșirile cu pricina să fie lecții pentru ambele părți. Și fiecare să-și dea seama că cele mai de preț virtuți sunt înțelepciunea, înțelegerea și răbdarea!

Eu unul încerc să-mi stăpânesc orice ieșire. Nu-i simplu să fii în mijlocul publicului, să faci poze, să-i asculți și să le cânți în strună. Ba unuia nu i-a ieșit poza, ba altcineva are drame, altcineva traume. Dar fiecare are rolul său și încerc să fiu eu însumi, să-i bucur pe toți, atât cât pot! Zi liniștită să aveți. A mai scris Paul pe pagina sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top