Connect with us
Cine este Florentina Fântânaru: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Vedete

Cine este Florentina Fântânaru: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Cine este Florentina Fântânaru. Cei mai mulți dintre români o știu de la TV, din emisiunile pe care le face. Este o femeie frumoasă, carismatică și foarte inteligentă. Florentina Fântânaru este prezentatoare și realizatoare la Antena 3. Vedeta a trecut printr-o dramă nemărginită în anul 2011 când soțul ei s-a stins fulgerător, la doar 42 de ani.

Cine este Florentina Fântânaru, dincolo de micul ecran

Florentina Fântânaru este un om de succes, o vedetă de televiziune care realizează una dintre cele mai frumoase emisiuni din România. Zâmbește mereu, este o prezență extrem de plăcută, este foarte prietenoasă în ciuda greutăților pe care viața i le-a dat.

Florentina a rămas singură cu un copil mic, după ce soțul ei a decedat fulgerător. Tragedia s-a întâmplat în anul 2011 când bărbatul s-a stins din cauza unei boli de plămâni.

Prezentatoare emisiunii Dincolo de aparențe și-a petrecut ziua de naștere la căpătâiul soțului ei. Cumva a găsit puterea de a continua să lupte pentru copilul ei.

„Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 şi am ajuns acasă destul de târziu. Dragoş o în­trebase pe bunica lui: ‘Mami a plecat şi ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasă?’. Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranşante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic”, declara vedeta la un moment dat.

Florentina Fântânaru s-a născut pe 11 februarie 1974 la Galați. Și-a făcut debutul în lumea audiovizualului la un post de radio național – Radio Total.

Vedeta are un pui de labrador, îi place să citească, sa asculte muzică, să se plimbe. Dacă ar trebui să aleagă o melodie o melodie reprezentativă pentru viața ei, Florentina ar alege: Sensitive Kind-JJ Cale.

Realizatoarea tv este la cârma emisiunii Dincolo de aparențe unde are invitați personalități din showbiz, sport, business și nu numai. Timp de 11 ani, ea a moderat această emisiune la Antena Stars, iar din 2018 s-a mutat la Antena 3, cu același format.

„Este un alt proiect, o altă televiziune şi îmi doresc să fie o noutate, să aibă o energie nouă, va fi şi un alt decor. Mă duc să fac ce ştiu cel mai bine: interviu. Vor fi interviuri pline de emoţie, din care să ai ce învăţa. Poveşti de viaţă. O emisiune cu emoţie, cu intensitate”, declara Florentina pentru Paginademedia.ro.

 

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top