Connect with us
Cine este, de fapt, iubitul Danielei Crudu! A băgat-o pe brunetă în spital, după ce a bătut-o

Vedete

Cine este iubitul Danielei Crudu, cel care a bătut-o și bagat-o în spital

Daniela Crudu a ajuns pe patul de spital după ce iubitul ei a bătut-o în club. Conform primelor informații iubitul Danielei Crudu s-ar fi enervt când a văzut că lipsește o sumă importantă de bani.

Acesta și-a ieșit din minți și a batut-o cu bestialitate pe Daniela. Vedeta TV s-a deplasat din club la ea acasă, iar din cauza durerilor insuportabile aceasta a apelat 112 și a chemat salvarea și poliția. Daniela Crudu a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din București, în jurul orei 9 a fost externată, după care vedeta a revenit.

Conform Spynews aceasta are politraumatisme la cap, fractură nazală și multe leziuni. Daniela Crudu a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

În tot acest timp iubitul Danielei a fost surprins de paparazzi, în timp ce se muta din apartamentul unde au stat cei doi.

În imagini, croatul, iubitul lui Daniela Crudu, este surprins în timp ce așează mai multe bagaje în mașină, probabil pentru a fugi din țară.

Daniela Crudu a anuțat că nu va depune plângere, dar Poliția capitalei s-a autosesizat și a început urmărirea penală impotriva iubitului.

Iubitul Danielei a vizitat-o la spital

Alături de Daniela Crudu la spital s-a dus și iubitul acesteia, care la scurt timp a primit mașina și a început să împacheteze.

Și-ar fi dorit un copil. Daniela declara într-un interviu că își dorește un bărbat care să îi aducă liniștea și că speră să aibă un copil.

Nu vrea neapărat să fie măritată, dar și-ar dori foarte mult să apară un copil în viața ei.

Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit! E cumplit!

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit. Vedeta de televiziune a ajuns, duminică de dimineață, la Urgenţe, după ce a sunat la 112 disperată!

Rănită grav și cu fața tumefiată, vedeta a fost însoțită în unitatea spitalicească de doi prieteni, iar unul dintre aceștia este cetățean englez. Surse din anturajul divei au declarat sub protecția anonimatului că bărbatul și-a ieșit pierdut rațiunea când a aflat că aceasta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România, relatează spynews.ro.

Conform unor martori, scenele violente s-au derulat în locuința fostei asistente TV de la Antena 1. Azi-noapte, Daniela Crudu și iubitul bătăuș au fost filmați împreună într-un restaurant de lux din București și păreau foarte fericiți și îndrăgostiți împreună.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. GOGU

    2020-02-15T15:30:44+02:00 at 15:30

    Hai mai lasati cu VEDETA TV,vedetele showbizului romanesc { ca daniela,monica,cu sora ei,bianca etc} atata timp cat ele sant conform dictionarului din CAEN prostituate de lux!!!!!Nu aveti alte subiecte mai importante, vitale pt.romani???????????

  2. alex

    2020-02-10T09:02:03+02:00 at 9:02

    „jurnalism” de doi bani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top