Connect with us
Cine este Magda Pălimariu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Vedete

Cine este Magda Pălimariu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Magda Pălimariu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. În acest moment, ea este prezentatoarea rubricii ”Meteo” de la postul de televiziune Pro TV și se bucură de mare succes. Viața ei este una extrem de interesant, deoarece a reușit să ajungă la un asemenea nivel pornind de jos, cu multă muncă și dedicare. Află care a fost parcursul ei până acum.

Informații despre Magda Pălimariu

Magda Pălimariu s-a născut la 20 august 1979 și a implinit vârsta de 41 de ani. Celebra prezentatoare TV este de origine din Sibiu. Încă de mică a fost ambițioasă, acesta fiind și modul în care părinții ei au crescut-o. A primit o educație strictă și mereu a fost încurajată să aibă încredere în forțele ei, să-și dorească mai mult de la viață și să devină o persoană respectată care, la rândul ei, să ofere respect. Din nefericire, tatăl ei a decedat în anul 2016, ceea ce i-a lăsat un gol imens în suflet vedetei.

„Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta. Pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă. Deşi a trecut un an, nici acum nu-mi vine să cred, îmi este foarte dor de el…”, a declarat Magda.

Magda a absolvit Liceul Pedagogic din Sibiu, iar, mai apoi, s-a mutat la Cluj pentru a urma cursurile Facultății de Litere. Ea locuiește acum în București și are o carieră de succes ca jurnalist la postul de televiziune ProTV. Ea este prezentatoarea vremii de la acest post și a devenit cunoscută și pentru frumusețea sa.

Magda Pălimariu are un corp bine definit, este înaltă și iubește sportul. Ea a pozat, ca multe alte vedete, în Playboy și a apărut pe coperta multor publicații periodice din România.

Magda a avut o relație de lungă durată cu Piticu de la trupa Simplu, respectiv de 4 ani. Magda și Piticu locuiau împreună și nu dădeau semne că nu se mai înțeleg. Cei doi chiar se logodiseră și aveau planuri de nuntă, însă relația lor s-a distrus treptat, ajungând în situația de a nu mai avea timp unul pentru celălalt. Astfel, ei s-au separat după ce au căzut de comun acord pentru a lua acest pas.

După Piticu, Magda Pălimariu a avut o relație cu un alt bărbat, despre care nu a oferit niciodată prea multe detalii. Relația lor a fost una ferită de ochii lumii, iar cei doi nu au publicat nici măcar fotografii împreună. Magda nu a spus că se căsătorește și mereu a fost rezervată în privința vieții personale, încercând să-l ferească pe fostul său soț de spațiul public. Relația lor a durat 5 ani, dintre care unul a fost în calitate de soț și soție. Divorțul nu a marcat-o prea mult pe vedetă, însă crede că a fost o lecție cu adevărat prețioasă.

„N-aş putea spune că am pierdut doi bărbaţi, pentru că pe fostul meu soţ nu l-am pierdut. Noi am fost cinci ani împreună, cu bune şi cu rele – până la urmă e firesc, nu e totul pictat în roz. Dar mă bucur că, atâta cât am fost împreună, am ştiut să preţuim clipele frumoase şi asta a fost o lecţie din care am învăţat iar ceva. Nici măcar cu fostul soţ, despre care am ştiut încă de la primele întâlniri că va fi soţul meu, că voi rămâne cu el, nu am ieşit în presă, nu ştia nimeni că am pe cineva. În general, nu-mi place să vorbesc despre cel cu care îmi împart viaţa, pentru că îi încalc cumva dreptul la intimitate.”, a spus ea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top