Connect with us
Cine este Ramona Olaru: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Vedete

Cine este Ramona Olaru: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Ramona Olaru este o prezență fizică foarte plăcută pe micile ecrane, o tânără carismatică, cu mult umor, care apare de luni până vineri, mai nou și duminica, în matinalul Super Neața. Este plină de viață și a creat o legătură frumoasă cu fanii ei, dincolo de micul ecran. Ramona este activă pe Instagram, acolo unde postează destul de des și vorbește cu cei care o urmăresc și o apreciază.

Cine este Ramona Olaru, asistenta de la Super Neața cu Răzvan și Dani

Asistenta de la Super Neața, are 27 de ani și i-a luat locul Flaviei care e părăsit matinalul pentru a da naștere primului ei copil. Ramona Olaru nu doar că este frumoasă, dar este și foarte deșteaptă. A terminat Facultatea de Agronomie, are un master în Inginerie, și chiar dacă nu lucrează în domeniul în care a studiat, are uneori ocazia să demonstreze tot ce știe.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călăraşi, adică ajutăm un ospătar să îşi facă treaba. Mergeam în vacanţele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinţii mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilităţi, astfel încât să mă oprească şi să-mi spună îţi dăm noi bani”, a declarat Ramona pentru Wowbiz.ro.

Înainte de a lucra în echipă cu Răzvan Simion și Dani Oțil, Ramona a fost asistentă în matinalul Prietenii de la 11, tot pe Antena 1, emisiunea care începea după Neața cu Răzvan și Dani. Acolo, Ramona Olaru lucra cu Diana Munteanu și Florin Ristei.

Ramona Olaru a fost căsătorită cu un bărbat care nu este persoană public și despre care vedeta nu a vorbit prea multe. A spus doar că este diferit de ea, nu vrea să apară în public și este o fire mai retrasă.

„Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…heeeei, hai să ne distrăm, iar el e aşa, nu vreau, stai departe de mine. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, spunea, la un moment dat, Ramona pentru Revista Viva.

Căsnicia lor s-a încheiat în urmă cu doi ani, iar de atunci Ramona Olaru a mai avut o relație oficială cu Adrian Popescu – Cuza de la Noaptea Târziu.

Ramona poate fi urmărită la TV în matinalul Super Neața de la Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri, mai nou și duminica, de la ora 08.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top