Connect with us

Vedete

Cine este și cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Nepoata lui Nicolae Ceaușescu, Alexandra, are 20 de ani și este studentă la Arhitectură. Tânăra este fiica lui Valentin Ceaușescu, unul dintre cei trei copii ai dictatorului.

Nicolae Ceaușescu a avut trei moștenitori, pe Valentin, Zoe și Nicu, însă doar cel mai mare dintre aceștia mai trăiește. Valentin, în vârstă de 68 de ani, are la rândul său doi copii, pe Daniel, din căsnicia cu Ionela Borilă și pe Alexandra, din actualul mariaj cu Roxana.

Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Familia Ceaușescu duce o viață extrem de discretă, ei evitând ieșirile în public la evenimentele urmărite de presă. O singură dată au apărut fotografii cu Alexandra, pe vremea când era foarte mică. Atunci, părinții au dus-o în vizită la mormântul bunicilor, Elena și Nicolae Ceaușescu.

Timpul însă a trecut, iar Alexandra s-a transformat într-o tânără extrem de atrăgătoare. Nepoata fostului dictator își petrece majoritatea timpului împreună cu foștii colegi de la Școala Centrală, scrie wowbiz.ro. Ea a absolvit liceul în 2015, dar încă apare în poze de vacanță alături de vechii ei amici.

Alexandra Ceaușescu este studentă la Facultatea De Arhitectură, secția Design Interior. Ea a creat mai multe schițe cu interioare de apartamente, pentru care a primit laudele prietenilor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top