Connect with us
Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Vedete

Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. El a debutat în acest domeniu cu emisiunea Poveștiri Adevărate de la Acasă TV, iar mai apoi a urmat și participarea în mai mai multe producții, conturându-și o carieră și în actorie. În prezent, succesul îi este adus de emisiunea Insula iubirii, care se bucură de un mare rating. În plan sentimental, acesta se descurcă foarte bine. Este căsătorit cu celebra Adela Popescu din 2016 și au împreună doi copii. Ceea ce nu știu prea mulți este faptul că Radu a mai avut o soție înainte de îndrăgita actriță, însă mariajul lor nu a mai mers.

Tereza Tranakas, fosta soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan are o căsnicie fericită alături de Adela Popescu și niciodată nu au lăsat impresia că lucrurile nu ar merge bine între ei. În 2016, cei doi și-au jurat iubire veșnică, sunt împreună de peste 10 ani și au chiar și doi copii. Puțini știu că moderatorul de la Insula Iubirii a mai condus o altă femeie la altarcând era mult mai tânăr. Este vorba despre Tereza, cu care a bifat un mariaj de aproximativ patru ani.

Radu avea, pe atunci, doar 20 de ani, iar Tereza era ceva mai mare decât el. Aceștia au fost căsătoriți între anii 2003-2007 și au divorțat de comun acord. Radu Vâlcan a declarat cu mult timp în urmă că despărțirea de prima soție nu a fost cauzată de neînțelegeri majore sau greșeli, ci doar nu a fost scris să fie împreună. El a mărturisit că la acea vârstă i s-a părut cool să se căsătorească, însă lucrurile nu au mers mereu la fel de bine și relația lor s-a destrămat. Radu își dorea stabilitate încă de pe atunci, însă nu a fost să fie.

 „Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti.“, declara Radu Vâlcan în urmă cu mai mult timp.

Tereza i-a păstrat numele fostului său soț timp de trei ani, după care prima soție a lui Radu Vâlcan s-a recăsătorit cu un grec bogat, Dimitris Tranakas. În prezent, cei doi conduc una dintre cele mai mari companii de advertising din România și se bucură de o mare prosperitate în mediul afacerilor. Femeia este prezentă la unele dintre cele mai improtante evenimente din România și se află într-o formă de zile mari, deși a ajuns la remarcabila vârstă de 50 de ani.

Prima soție a lui Radu Vâlcan a lucrat pentru Elon Musk

Tereza Tranakas este un super star în domeniul ei de activitate, fiind mai populară chiar decât fostul ei soț, Radu Vâlcan. Tereza a lucat pentru Elon Musk, chiar când acesta a fondat faimoasa sa companie: SpaceX.

„Elon tocmai pusese bazele companiei SpaceX si cauta sa angajeze cei mai buni profesionisti in domeniul aerospatial pentru a-si duce la indeplinire misiunea. Pe atunci, SpaceX era doar unul din multele start-up-uri din California si Elon, un tanar miliardar cu planuri indraznete – unii ar fi zis chiar, nerealiste; prin urmare nu era simplu sa atragi oameni de calibru. (…) A recrutat (n.r: Elon Musk) personal oamenii cu care a pus bazele companiei. In ceea ce ma priveste, a insistat personal in mai multe randuri sa ma alatur echipei lui in calitate de Director de Comunicare si dupa un timp, am dat curs invitatiei. Am fost printre primii angajati. Apreciaza oamenii tineri carora nu le este teama de provocari, care nu se lasa intimidati de personalitatea lui si care sunt luptatori si ambitiosi de felul lor. Astfel, m-am alaturat echipei lui in 2002 si am lucrat in primul lor sediu din El Segundo, California. Pe atunci, nimeni nu auzise de SpaceX sau Elon Musk.

Cand am revenit in Romania, am mai colaborat un timp pentru initiativele SpaceX ce vizau pietele Europene.”

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top