Connect with us
Adriana Bahmuțeanu a trecut prin clipe groaznice în timpu primei căsătorii, cu omul de afaceri Cosmin Bahmuțean

Vedete

Cine este primul soț al Adrianei Bahmuțeanu: „Era un tiran. Am mâncat bătaie”

Căsniciile tumultoase ale Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană au fost mereu în atenția presei, însă un lucru mai puțin știut este că prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită anterior.

Pe când avea doar 18 ani, Adriana s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat doar cinci ani, iar divorțul a fost un adevărat act de eliberarea pentru vedetă. Cu tate acestea, ea a decis să păstreze numele omului de afaceri

Adriana Bahmuțeanu: „Am fugit de acasă și nu m-am mai întors”

În 2013, Adriana Bahmuțeanu a vorbit public despre coșmarul pe care l-a trăit în cei cinci ani de căsătorie.

„Eu am avut de-a face cu un asemenea tiran. Am fugit de acasă și nu m-am mai întors. Primul meu soț nu era foarte ok din nici un punct de vedere. Povestea îmi face rău. Ajungi să crezi că ești o sclavă și că nu poți face nimic fără acel om. Eu am divorțat la 23 de ani, mi-am luat inima-n dinți. Te simți umilită! Am mâncat bătaie, asta e situația”, a povestit Bahmu.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu nu a fost invitată la nunta lui Honorius Prigoană. Ce mesaj i-a transmis

După divorțul de Adriana, Cosmin Bahmuțen și-a refăcut viața alături de o altă femei,însă nici acel mariaj nu a rezistat. Alături de Ana, a doua soție, afaceristul a pornit un proiect ambițios în anul 2000, o fundație pentru promovarea sănătății, care nu a rezistat însă pe piață.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top