Connect with us
Cine este soțul Alinei Ceușan - celebra vloggeriță care a devenit mamă

Vedete

Cine este soțul Alinei Ceușan – celebra vloggeriță care a devenit mamă

Toată lumea o cunoaște pe Alina Ceușan, dar puțini știu cine este bărbatul care i-a furat inima. Vloggerița este extrem de îndrăgostită și deși este discretă când vine vorba despre relația ei cu soțul, toate datele arată că le merge foarte bine. Ei bine, pe soțul Alinei Ceușan îl cheamă Raul Tisa și este hairstylist. El are un salon în care își desfășoară activitatea cu pasiune.

Cine este soțul Alinei Ceușan

Alina Ceușan are o relație de câțiva ani cu Raul Tisa, cel cu care s-a și căsătorit. Bărbatul este un hairstylist cunoscut din Cluj, care are propriul salon în care își desfășoară activitatea. Practic, a îmbinat perfect utilul cu plăcutul. Alina Ceușan și Raul Tisa s-au cunoscut în urmă cu 7 ani, chiar în salonul în care Raul lucra, iar Alina venise pentru a se aranja.

”E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci. Cu un profil perfect și tot timpul îmbrăcat fain. Are o mână tatuată, ochelari de soare pe nas și tot timpul e cu mâna în păr, cu capul lasăt lejer într-o parte. Nu există zi fără sa mă pupe de bună-dimineața și noapte bună, e rupt dintr-un film. I se potrivește vara perfect si l-am găsit pe o plaja; Raul.”, așa îl descrie Alina pe soțul ei.

Căsătoria celor doi a avut loc anul trecut, la Cluj. Ținutele au fost excentrice, și totul, până la cele mai mici detalii a fost gândit și pus la punct de către cei doi protagoniști.

Ei bine, după atâția ani frumoși împreună, familia Ceușan – Tisa s-a mărit. Pe 15 septembrie, Alina a dat naștere unui băiețel perfect sănătos. Tânăra mămică s-a internat de ieri într-o clinică privată, și a tot așteptat momentul cel mare. Bebelușul s-a încăpățânat să o facă să aștepte, și abia după câteva ore bune de dureri și contracții, bebe Tisa a venit pe lume.

„La ora 4.44, s-a născut bebe Rock Tisha, prin cezariană. (…) A plâns. S-a oprit atunci când l-am ținut în brațe. Are cea mai drăgălașă limbuță”, a scris Alina Ceușan.

Vestea cea mare a fost dată de către prietena cea mai bună a Alinei Ceușan, Carmen Grebenișan. Nu numai că sunt prietene, dar cele două au și diverse proiecte și campanii împreună. Activitatea lor este intens urmărită de către fanii de pe Instagram.

“Nu am dormit toată noaptea, am dormit iepurește, cu un ochi. Ba verificam grupul de WhatsApp… A născut la ora 4.44, așteptăm updates de la ea în mod oficial, eu doar vă anunț că a născut. Abia aștept pozele! Probabil este foarte obosită și s-a culcat!”, a declarat Carmen Grebenișan, potrivit VIVA!

Anul trecut, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au participat la emisiunea Asia Express, difuzată de postul de televiziune Antena1. Cele două au fost rapid îndrăgite de telespectatori și au reușit să parcurgă o mare parte din traseul pregătit de producătorii emisiunii.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top