Connect with us
Adele ar putea fi fiica unui cântăreț turc

Vedete

Cine este tatăl biologic al lui Adele?

Un cântăreț din Turcia susține că este tatăl biologic al cântăreței Adele. Bărbatul se numește Mehmet Asar, are 52 de ani și este un interpret de muzică folk, din orașul Bodrum, din nord-vestul Turciei.

Acesta a povestit că a cunoscut-o pe Penny Adkins, mama cântăreței Adele, în 1987, pe când era șofer de taxi.

„Am vizitat zonele Bodrum și Pamukkale alături de Penny Adkins și de prietenii săi timp de două săptămâni. (…) Ne plăceam mult atunci. Am fost împreună două săptămâni. Ea și-a prelungit apoi vacanța și s-a întors în Anglia o lună mai târziu. A revenit la Bodrum de două ori și a stat o lună”, a explicat Asar.

Cântărețul a precizat că i-a cerut femeii să rămână cu el în Turcia, însă aceasta a refuzat. Cei doi au mai ținut legătura o perioadă și după ce Penny s-a întors în Anglia însă, treptat, legătura s-a pierdut definitiv.

În tinerețe, bărbatul a avut o aventură cu mama lui Adele

Mehmet Asar susține că există indicii serioase care indică faptul că Adele ar fi fiica sa. După ce a văzut-o la premiile Grammy de anul trecut, bărbatul a decis să afle mai multe despre istoria familiei sale.

„Atunci când m-am interesat de familia ei, am fost șocat să aflu că mama ei era aceeași femeie cu care am fost împreună în urmă cu ani de zile. Femeia pe care am iubit-o era mama lui Adele; nu s-a schimbat în pofida trecerii anilor’, a declarat artistul.

Citește și: De ce înșală bărbații – Motivele din spatele infidelității în cuplu

Bărbatul consideră că gesturile și atitudinea lui Adele îi seamănă teribil și că doar un motiv genetic ar putea cauza asta.

„Când m-am uitat la mișcările lui Adele, la felul în care își ridică mâna în timpul concertelor, am remarcat că degetul mijlociu și inelarul de la mâna dreaptă erau extrem de apropiate (…) la fel ca la mine. Mai mult, efectele pe care le obține în timp ce cântă seamănă cu cele ale mele, ceea ce ar putea fi, de asemenea, ceva genetic”, a povestit el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top