Connect with us
Cleopatra Stratan a spus DA! Cine vor fi nașii ei și ai lui Edward Sanda

Vedete

Cleopatra Stratan a spus DA! Cine vor fi nașii ei și ai lui Edward Sanda

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai în vogă artiste din România, devenită cunoscută pentru piesa „Ghiță”, care a reprezentat un adevărat succes pentru tânăra artistă. Acum, piesele sale ocupă primele locuri în trening, iar Cleopatra a devenit o adevărată domnișoară. Deși la început a negat, ea formează un cuplu cu celebrul cântăreț Edward Sanda, iar chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, cei doi au dus relația lor la un alt nivel. Edward a cerut-o în căsătorie pe majoră, ceea ce înseamnă că au planuri de nuntă. Află cine vor fi nașii lor.

Cleopatra Stratan se mărită

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Aceasta a spus DA și se pregătește acum de nuntă, alături de logodnicul ei Edward Sanda. Iubitul ei i-a pus pe deget inelul de logodnă și i-a jurat să-i fie alături toată viața, deși ambii au vârste fragede. Totuși, sunt pregătiți să ia viața în piept și să-și jure credință în fața lui Dumnezeu. Edward Sanda a fost foarte încântat de gestul făcut, motiv pentru care a publicat și o fotografie cu minunata bijuterie pe care viitoarea lui soție o purta cu mândrie.

Cleopatra a mărturisit că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și că a fost chiar surprinsă de acest gest. Iubitul ei a explicat că a căutat bijuteria o zi întreagă și a avut emoții că nu i se va potrivi Cleopatrei, însă mama sa l-a ajutat și se pare că a fost cu noroc. El simte că artista este sufletul lui pereche și că nu a mai întâlnit pe nimeni care să îi semene. În plus, a primit acordul de la părinții acesteia înainte de a-i face propunerea cea mare.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește. Dacă nu era azi, era mâine. Eu simțeam că ea este fata cu care pot să construiesc orice în viața asta, chiar dinainte să fim împreună. I-am zis lucrul acesta. Nu am mai întâlnit niciodată, pe nimeni, cum e Cleo. Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru că și ei se așteptau la asta.”, a povestit Edward pentru Libertatea.

Deși au spus că vor mai aștepta o perioadă până la nuntă, se pare că deja se vorbește despre cei care le vor deveni părinți spirituali. Este vorba despre Dan Badea și soția lui, Mădălina, care și-ar dori să fie nașii cuplului Edward Sanda – Cleopatra Stratan, însă momentan nu se știe care va fi alegerea tinerilor îndrăgostiți, deși ei s-au oferit în urmă cu mai mult timp pentru a le fi alături la marele eveniment.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top