Cleopatra Stratan a spus DA! Cine vor fi nașii ei și ai lui Edward Sanda

08.10.2020
Cleopatra Stratan a spus DA! Cine vor fi nașii ei și ai lui Edward Sanda

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai în vogă artiste din România, devenită cunoscută pentru piesa „Ghiță”, care a reprezentat un adevărat succes pentru tânăra artistă. Acum, piesele sale ocupă primele locuri în trening, iar Cleopatra a devenit o adevărată domnișoară. Deși la început a negat, ea formează un cuplu cu celebrul cântăreț Edward Sanda, iar chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, cei doi au dus relația lor la un alt nivel. Edward a cerut-o în căsătorie pe majoră, ceea ce înseamnă că au planuri de nuntă. Află cine vor fi nașii lor.

Cleopatra Stratan se mărită

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Aceasta a spus DA și se pregătește acum de nuntă, alături de logodnicul ei Edward Sanda. Iubitul ei i-a pus pe deget inelul de logodnă și i-a jurat să-i fie alături toată viața, deși ambii au vârste fragede. Totuși, sunt pregătiți să ia viața în piept și să-și jure credință în fața lui Dumnezeu. Edward Sanda a fost foarte încântat de gestul făcut, motiv pentru care a publicat și o fotografie cu minunata bijuterie pe care viitoarea lui soție o purta cu mândrie.

Cleopatra a mărturisit că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și că a fost chiar surprinsă de acest gest. Iubitul ei a explicat că a căutat bijuteria o zi întreagă și a avut emoții că nu i se va potrivi Cleopatrei, însă mama sa l-a ajutat și se pare că a fost cu noroc. El simte că artista este sufletul lui pereche și că nu a mai întâlnit pe nimeni care să îi semene. În plus, a primit acordul de la părinții acesteia înainte de a-i face propunerea cea mare.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește. Dacă nu era azi, era mâine. Eu simțeam că ea este fata cu care pot să construiesc orice în viața asta, chiar dinainte să fim împreună. I-am zis lucrul acesta. Nu am mai întâlnit niciodată, pe nimeni, cum e Cleo. Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru că și ei se așteptau la asta.”, a povestit Edward pentru Libertatea.

Deși au spus că vor mai aștepta o perioadă până la nuntă, se pare că deja se vorbește despre cei care le vor deveni părinți spirituali. Este vorba despre Dan Badea și soția lui, Mădălina, care și-ar dori să fie nașii cuplului Edward Sanda – Cleopatra Stratan, însă momentan nu se știe care va fi alegerea tinerilor îndrăgostiți, deși ei s-au oferit în urmă cu mai mult timp pentru a le fi alături la marele eveniment.