Connect with us
Simona Trașcă nu trece prin cele mai bune momente. Fiul ei a plecat în străinătate fără să o anunțe, iar ea spune că este foarte afectată.

Vedete

Clipe grele pentru Simona Trașcă: Ce a pățit fiul ei

Simona Trașcă și-a crescut singură băiatul și l-a ținut departe de ochii presei de scandal. Acum, însă, ea trece prin momente mai puțin plăcute, după ce fiul său a plecat de acasă, fără să își anunțe mama.

„În ianuarie am avut o discuţie cu el, mi-a spus că nu e mulţumit cu salariile de aici. I-am spus că nu sunt de acord, nici nu l-am lăsat să îşi facă paşaportul. M-a şocat fiindcă el este genul de copil foarte cuminte şi am avut mereu o relaţie deschisă, de prietenie. A încercat să lucreze şi aici, însă a avut probleme după ce nu a fost lăsat la baie.

A spus că el nu este făcut pentru viaţa de aici, să fie umilit pe banii pe care îi primea, mi-a spus că vrea să-şi facă o afacere cu banii pe care îi va face în afară. Are doar 19 ani, anul ăsta trebuia să-şi dea BAC-ul. Este depresiv, un an chiar a renunţat la şcoală.

Mă doare foarte tare de când a plecat. Vorbesc cu el, dar reuşesc foarte rar să dau de el. Lucrează foarte mult, e extrem de obosit, îmi spune că era mai bine când era cu mine, acasă”, a declarat Simona Traşcă în cadrul unei emisiuni TV, gâtuită de emoţie.

Articole similare

Loredana Chivu, marturisire socanta:”Mi-a dat halatul la o parte si a inceput sa ma pipaie pe sani”

LOREDANA CHIVU, batuta in scara blocului in care locuieste! FOTO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top