Codin Maticiuc are coronavirus: “M-am ferit de când a început pandemia”

31.10.2020
Codin Maticiuc are coronavirus: “M-am ferit de când a început pandemia”

Codin Maticiuc a anunțat că este infectat cu COVID-19. Detectivul de la Masked Singer a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care spune cum a decis să facă testul și ce s-a întâmplat când a primit rezultatul.

Codin Maticiuc are coronavirus

Codin Maticiuc, detectivul de la Masked Singer România a anunțat că este infectat cu noul virus. El a ținut să le transmită prietenilor de pe Facebook că nu este o glumă și că s-a ferit cât a putut de acest virus, de când a început pandemia în România.

Mai mult decât atât, Codin maticiuc a spus că nu doar el este infectat cu coronavirus. Același diagnostic l-au primit iubita și copiii.

El spune că duminica trecută a observat că și-a pierdut gustul și mirosul, iar luni s-a programat la test. În aceeași zi a primit și rezultatul care a fost pozitiv.

“Nu, nu este o glumă macabra de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. Luni m-am programat la test. Luni seară am primit rezultatul: pozitiv”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

Vedeta TV a precizat că nici părinții lui și nici părinții iubitei lui nu sunt infectați. El a mai spus că în afară de faptul că și-a pierdut gustul și mirosul, nu are niciun alt simptom specific coronavirusului. De asemenea, Maticiuc a spus că a fost extrem de prudent și că nu are idee de unde a luat virusul.

La finalul mesajului, el a avut un sfat pentru toții românii, cărora le-a transmis să poarte masca de protecție și să aibă grijă de sănătatea lor.

 

 

Articolul continua dupa publicitate