Connect with us
Coolio a fost arestat pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles

Vedete

Coolio a fost arestat pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles, după ce vameşii au descoperit un pistol într-unul dintre bagajele unui însoţitor al artistului, cu ocazia unui control de securitate, au anunţat autorităţile locale, citate de BBC.

Poliţiştii de pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles au fost alertaţi, sâmbătă dimineaţă, de personalul care operează verificări de securitate pe acel aeroport.

Poliţiştii au reţinut un bărbat care a confirmat faptul că bagajul în care se afla o armă de foc îi aparţinea.

În urma anchetei, poliţiştii au aflat că obiectele din geantă aparţineau unui alt bărbat – Coolio, identificat ulterior -, care călătorea alături de primul suspect.

Cel de-al doilea bărbat (Coolio, n.r.) trecuse deja de controlul de securitate şi se afla la bordul unui avion, a precizat Alicia Hernandez, membră a echipei de securitate a aeroportului.

Poliţiştii l-au reţinut pe al doilea bărbat şi l-au identificat astfel pe rapperul Coolio, care a fost apoi arestat pentru posesie de arme de foc.

În documentele oficiale întocmit de poliţişti, Coolio apare cu numele lui real, Artis Leon Ivey, în vârstă de 53 de ani, rezident în Las Vegas.

Primul bărbat, în bagajul căruia a fost descoperit pistolul, a fost în cele din urmă eliberat.

Artis Leon Ivey Jr., născut pe 1 august 1963, cunoscut sub numele de scenă Coolio, este un rapper, actor şi producător muzical american, care a devenit cunoscut la mijlocul anilor 1990, graţie albumelor ”It Takes a Thief” (1994), ”Gangsta’s Paradise” (1995) şi ”My Soul” (1997). Cele mai cunoscute single-uri ale sale sunt piesele ”Gangsta’s Paradise”, ”Fantastic Voyage”, ”C U When U Get There” şi ”1, 2, 3, 4 (Sumpin’ New)”. În ultimii ani, rapperul a devenit interesat de gastronomie şi a lansat un serial online intitulat ”Cookin’ with Coolio”, dar şi o carte de reţete culinare.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top