Connect with us
Cornel Galeș a făcut noi dezvăluiri despre Ileana Ciuculete. Soțul regretatei artiste a dezvăluit că ea a refuzat să primească pensia care i-a fost oferită

Vedete

Cornel Galeș a făcut mărturisirea! Ileana Ciuculete a refuzat…

Cornel Galeș a făcut noi dezvăluiri despre Ileana Ciuculete. Soțul regretatei artiste a dezvăluit că ea a refuzat să primească pensia care i-a fost oferită de statul român, atunci când a împlinit vârsta care i-ar fi împlinit acest lucru.

Ileana Ciuculete nu a vrut să-și depună dosarul de pensie, cu toate că, legal, ar fi putut să facă acest lucru încă de acum doi ani. Dezvăluirea a fost făcută de Cornel Galeș, soțul regretatei artiste. Acesta spune că Ilenei i-a fost jenă de oamenii care trăiesc în condiții grele în România și a preferat să trăiască exclusiv din ce câștiga în urmă prestațiilor artistice.

„Ea a plecat foarte ușor, nu a deranjat pe nimeni. A plătit toate dările, are fișa fiscală pe zero, dragă de ea. Nu a luat un leu din pensie pentru că n-a putut și chiar n-a vrut. A spus: unde să mă duc eu să-mi bag cererea de pesnionare când uite ce se întâmplă în țara asta. Efectiv, nu a deranjat pe nimeni”, a spus Galeș la Etno TV.

Citește și: Un nou necaz în familia Ilenei Ciuculete. Este vorba despre mama artistei…

Citește și: Cornel Galeș, criticat de Daniel Buzdugan după parastasul Ilenei Ciuculete: ”Nu mi se pare normal…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top