Connect with us
Cornelia Patrichi, sotia regretatului Cornel Patrichi, a luat o decizie radicala dupa moartea celebrului coregraf al Romaniei.

Vedete

Cornelia Patrichi, decizie radicala dupa moartea sotului: „Dupa ce ma linistesc, am sa…”

La o saptamana de la moartea lui Cornel Patrichi, sotia acestuia, Cornelia Patrichi, a luat o decizie radicala.

La o saptamana de la moartea lui Cornel Patrichi, sotia acestuia, Cornelia Patrichi, a luat o decizie radicala.

Cornelia Patrichi inca resimte socul disparitiei sotului. Ea spune ca o perioada vrea sa fie singura si sa se reculeaga si sa isi adune gandurile. Mai mult decat atat, ea doreste sa vanda cele doua vile ale familiei si se gandeste ca pe viitor sa se stabileasca in Italia, la fiul sau.

“Dupa ce ma linistesc am sa plec la Calarasi, la tara, unde avem o vila (n.r. – acum o luna a scos-o la vanzare, pe OLX, cu 120.000 €), deoarece am lucruri birocratice de rezolvat, legate de casa, terenuri si utilitati. Probabil, pe viitor, o sa ma stabilesc la fiul meu, in Italia, acum vreau doar sa ma linistesc, vad pe mai departe ce fac si cu casa din Pipera, cred ca o voi vinde si pe asta (n.r- valoarea e aproximata la 300.000 de euro). Fostele colege mi-au facut program sa vin la ele, sa uit, sa duc viata mai departe. Am unde sa merg: in Italia, Spania, Grecia sau Turcia”, a declarat Cornelia Patrichi pentru click.ro.

Citeste si: Sfasietor: Ce a postat sotia lui Cornel Patrichi pe Facebook

Cornel Patrichi a murit la inceputul lunii aprilie, la varsta de 72 de ani, dupa o lunga batalie cu cancerul. Celebrul coregraf roman a fost inmormantat la cimitirul din localitatea Pipera.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top